[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike

入黎2天1夜post睇 好多人問過

我都係最近先開始睇
有時有啲悶(可能未知佢地個角色定位同風格)

我之前睇完新西遊記 想由頭追 但早期啲字幕組唔譯講嘢 好難睇

最近先睇完,同無挑一樣建議由頭追,幾有無挑FEEL

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲
開心既係新一季都係上一季原班人馬

講得岩 原班人馬是重點
一開始仲驚圭賢入伍而少左個

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
我係睇睇吓先返去追返頭兩季 然後發現211呢班痴線佬
其實韓綜最正就係一路睇班mc好似一家人咁
rm 無挑
加新人都算 舊人可唔可以返嚟啊
自問要求唔高,搵返f1同吉得唔得

連小胖就prefect池

你地睇咩網睇2011歌謠?
上網好多網都死link
@鳳凰天使TSKS韓劇社
歌手#李孝利#時隔3年出擊MBC綜藝節目《#無限挑戰#》,據悉在去年年末嘻哈歷史特輯時節目組曾邀請李孝利出演,很遺憾當時推延了出演時機,在今年3月再次提出合適的企劃,女王和國民綜藝再聯手。李孝利在2014年出演「週六週六是歌手」特輯後時隔3年再出演《無限挑戰》,當時#劉在錫#和#鄭亨敦#找去李孝利在濟州島的家裡,享受著田園生活性情大變的孝利讓哥哥們一時無法適應,但飯後孝利唱起#Fin.K.L#的歌曲,劉在錫說著:「你以前的樣子出來了」孝利也喊出心聲:「哥哥我想回首爾」引發爆笑。同時舞蹈家#金雪鎮#將和李孝利一同出演,在節目中成員們和李孝利一同向他學習舞蹈。
歌手#李孝利#時隔3年出擊MBC綜藝節目《#無限挑戰#》,據悉在去年年末嘻哈歷史特輯時節目組曾邀請李孝利出演,很遺憾當時推延了出演時機,在今年3月再次提出合適的企劃,女王和國民綜藝再聯手。李孝利在2014年出演「週六週六是歌手」特輯後時隔3年再出演《無限挑戰》,當時#劉在錫#和#鄭亨敦#找去李孝利在濟州島的家裡,享受著田園生活性情大變的孝利讓哥哥們一時無法適應,但飯後孝利唱起#Fin.K.L#的歌曲,劉在錫說著:「你以前的樣子出來了」孝利也喊出心聲:「哥哥我想回首爾」引發爆笑。同時舞蹈家#金雪鎮#將和李孝利一同出演,在節目中成員們和李孝利一同向他學習舞蹈。

期待

期待

週六週六是歌手已經係三年前既事

李孝利上無挑

我之前睇完新西遊記 想由頭追 但早期啲字幕組唔譯講嘢 好難睇

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

永遠記得mino乘數表同無限黑洞 睇親都笑死
睇完好中意殷志源
李孝利上無挑

家族誕生
韓國me2day
['驢爸爸'盧洪哲-柳真出擊MBC動物主題綜藝<HAHALAND>] 24日,據相關人員瞭解MBC將推出新的動物主題綜藝節目,由盧洪哲-柳真擔任節目MC.該節目以人與伴侶動物之間的情感交流為主題進行拍攝,總共四期.日前,'驢爸爸'盧洪哲已赴英國與動物(驢)專家進行交流,完成了該節目的拍攝.期待盧洪哲的愛驢出演節目~

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

睇完好中意殷志源

殷志源真係好亙

下個月開播一定要開post

唔駛再寄居其他post度講

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

睇完好中意殷志源

殷志源真係好

【OSEN獨家】[宋旻浩-鄭亨敦出擊<請給我一頓飯show>] 24日,據相關人員表示:"#宋旻浩#-#鄭亨敦#正在進行#請給我一頓飯show#的錄製.二人與#姜虎東#-#李京奎#一起在京畿道一帶與市民們見面並請求了溫暖的一頓飯".宋旻浩與姜虎東曾在節目#新西遊記3#中展現出默契的綜藝感,令人非常期待這期<請給我一頓飯show>的播出~

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

睇完好中意殷志源

殷志源真係好

正呀
支持開post
其實點都加返個人
我個人幾鍾意炳宰

不了
要洪哲

佢再加多條唔熟既人成個節目真係變做另一個節目咁

加多個可以唔洗睇

次次都係咁講嫁喇 走人同加人咪又係繼續睇落去
f1要返一早返左 再ff佢返都係冇意思
依家5個真係做死佢地 又變左有theme時每part夾硬拖長

我都係最近先開始睇

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

其實第二季先最好睇
每個人發揮機會多好多,尤其宰賢
同埋四個氣氛close D
第三季分開幾pair反而冇咁正雖然都好笑

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

睇完好中意殷志源

殷志源真係好

正呀
支持開post

我都係因為新西遊記鍾意咗殷志源
好支持開post 之前淨係可以喺認哥嗰個post講

我都係最近先開始睇

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

其實第二季先最好睇

每人的確係少咗時間 舊人part都少咗
但安宰賢同圭賢好夾好好笑
mino都好正 好難得同到舊人咁夾
唔知李昇基返嚟會點呢?

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

睇完好中意殷志源

殷志源真係好

正呀
支持開post

殷瘋子
係咁聽水晶首couple
Oh love~~~~

新西遊記幾鐘意最新個季
好期待六月又有新一季

上一季好笑到癲

講得岩 原班人馬是重點

後加個安宰賢都幾好笑

其實第二季先最好睇

每人的確係少咗時間 舊人part都少咗
但安宰賢同圭賢好夾好好笑
mino都好正 好難得同到舊人咁夾
唔知李昇基返嚟會點呢?

睇完之後搞到我一聽在光化門都忍唔住笑

後加個安宰賢都幾好笑

第三季真係超正
rm 無挑

睇完好中意殷志源

殷志源真係好

正呀
支持開post

殷瘋子
係咁聽水晶首couple
Oh love~~~~

Sechskies出左新歌喎

其實梁生有乜資格用無挑成員累積左十年嘅錢 用得第二多,而且係去曬命而唔係好似大神做有意義嘅事,或者哈哈俊河咁去完成夢想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞