[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
哈洪個新節目認真麻麻地
唔係有普美我都唔會睇晒佢

有中字喇 睇落似舊式遊戲節目

有 仲衰過遊戲節目
搞到成個節目九唔搭八咁
制作組好大責任 剪得勁差
我諗個節目都係等比人cut

試播咋

未睇曬 食飯個part幾好笑

本身唔錯
但係剪果條友唔知搞乜
對對都由入去間房到開始剪起
變到好重覆好悶
定係果日拍唔夠分量
哈洪新節目真係麻麻地
人太多,明明全部idol已經唔係無綜藝感個班都可以做到咁悶
Mc完全發揮唔到,李國主又係浪費曬
希望下集好d
唔係試播完應該無左
今集悶到

無挑人情味系列 幾正

其實2個細路真係幾慘 冇野玩仲要冇同齡人 再大d應該會俾佢地出去讀書嘛
徐玄振真係好pure好true 教書個度
客觀講 今集梁生做得幾好 個角色太岩佢

無挑其實邊個做煽情個part ,邊個個部分就會好睇
你睇下極限打工,快遞特輯,婚禮特輯呢D 都係咁
哈洪新節目真係麻麻地
希望下集好d
唔係試播完應該無左

真 加個主播同兩個女mc都唔知做乜

同意 除咗跳舞出咗陣就冇咩出鏡
同埋呢個節目都幾難過到試播 真心冇咩特色 冇咩吸引力

洪哲做偶像節目mc好似麻麻
淨係係咁聽到佢係後面鳩嗌

Dony做得好啲
洪哲
哈洪新節目真係麻麻地
希望下集好d
唔係試播完應該無左

真 加個主播同兩個女mc都唔知做乜

同意 除咗跳舞出咗陣就冇咩出鏡
同埋呢個節目都幾難過到試播 真心冇咩特色 冇咩吸引力

洪哲做偶像節目mc好似麻麻
淨係係咁聽到佢係後面鳩嗌

Dony做得好啲

話晒都四大天王喎

dony weekly idol真係幾出色
【體育東亞】[ #盧洪哲#首次解釋三年前酒駕事件,跪膝道歉] 7日,盧洪哲在首爾舉辦的演講會現場跪膝解釋酒駕事件:"為了避免發生不必要的誤會,我就跪下來說吧.不要說沒關係,這不是沒關係的事情.當時我是某代駕廣告的代言人,酒駕的地點與我家非常近,我不想讓大家認為我一個年輕人出來喝酒這麼短的距離還要叫代駕,所以發生了這樣的事情.為了給節目爭取一周的時間,我選擇了抽血驗酒駕的方式,想在這一周的時間內採取所有可能的措施及進行賠償.以前特別討厭讀書,但是經過酒駕事件之後讀書給我帶來了特別大的安慰,所以開了一家書店,待在那個空間我會感到很幸福.經過這件事情之後明白讓自己幸福才是最重要的,而不是別人的看法.之前順風順水的時候沒明白,經歷一次人生的大坎之後我才能得以重新審視我的人生.很抱歉重新審視人生的契機是酒駕 件,但是沒有這件事情的話我應該是沒有這種機會了."演講會當天,盧洪哲雖然沒有事前準備酒駕事件,但是面對3萬名觀眾時盧洪哲勇敢的說出了當時的前因後果,再一次跪膝鄭重道歉,認真悔過.

【體育東亞】[ #盧洪哲#首次解釋三年前酒駕事件,跪膝道歉] 7日,盧洪哲在首爾舉辦的演講會現場跪膝解釋酒駕事件:"為了避免發生不必要的誤會,我就跪下來說吧.不要說沒關係,這不是沒關係的事情.當時我是某代駕廣告的代言人,酒駕的地點與我家非常近,我不想讓大家認為我一個年輕人出來喝酒這麼短的距離還要叫代駕,所以發生了這樣的事情.為了給節目爭取一周的時間,我選擇了抽血驗酒駕的方式,想在這一周的時間內採取所有可能的措施及進行賠償.以前特別討厭讀書,但是經過酒駕事件之後讀書給我帶來了特別大的安慰,所以開了一家書店,待在那個空間我會感到很幸福.經過這件事情之後明白讓自己幸福才是最重要的,而不是別人的看法.之前順風順水的時候沒明白,經歷一次人生的大坎之後我才能得以重新審視我的人生.很抱歉重新審視人生的契機是酒駕 件,但是沒有這件事情的話我應該是沒有這種機會了."演講會當天,盧洪哲雖然沒有事前準備酒駕事件,但是面對3萬名觀眾時盧洪哲勇敢的說出了當時的前因後果,再一次跪膝鄭重道歉,認真悔過.

佢之前好似係無挑講過佢既人生係佢順風順水既時候會有大事發生 點知真係比佢講中左

佢之前好似係無挑講過佢既人生係佢順風順水既時候會有大事發生 點知真係比佢講中左

居然係因為咁小既原因

不過都好彩啦 唔係永不翻身 仲愈接愈多節目

無挑

返來啦

居然係因為咁小既原因

不過都好彩啦 唔係永不翻身 仲愈接愈多節目

無挑

返來啦

回歸第一步
希望韓國果邊輿論會醖釀得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞