[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
你地覺得有咩系列係值得翻睇?

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟
紐約特輯,有著名既泡菜餅事年由來

琴晚睇緊介醜典
金范秀勁似蘇永康

介醜朋好笑到嘔
推介埋300回特輯
夏威夷特輯
無限商社
我們!去哪兒?

淨係睇趙正治 金c 兩個已經夠做

講緊介醜典

啱啱睇返介醜朋太好笑
明明大家都冇做啲咩
有啲warm tim
掛住f1啊
無挑ig
新相d caption 同 tag

?

https://instagram.com/p/BUTPcWWhLjl/

依個係官方ig?
無挑ig

?

https://instagram.com/p/BUTPcWWhLjl/

依個係官方ig?

啲tag點解
無挑ig

?

依個係官方ig?

啲tag點解

去左洪哲間書店
用左洪哲d th音
hashtag 左盧洪哲

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟
紐約特輯,有著名既泡菜餅事年由來

琴晚睇緊介醜典
金范秀勁似蘇永康

介醜朋好笑到嘔
推介埋300回特輯
夏威夷特輯
無限商社
我們!去哪兒?

講緊介醜典

啱啱睇返介醜朋太好笑
明明大家都冇做啲咩
有啲warm tim
掛住f1啊

瘋子大比數勝出我大笑出聲
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

利申: 極討厭Mr. Leung!!

雖然瘋孩子真係好重要 但我個人黎講其實好鍾意吉吉
我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
所以super 7真係冇左邊一個都唔得 包括吉吉
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

Agger
無記錯亨敦講完下一句係潤吉

吉做下把位其實幾好笑
摔角個陣怕比人打 之後在石串佢唱歌明明講到要對抗所有不公平既事咁勇猛
同埋唔知邊集話自己係冒險家 但係唔知又驚哩樣個樣

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我都岩岩重睇完哩集
發覺佢地傾idea既集數都幾好睇

佢地7個坐埋先好笑, 成日互相攻擊下又突然會講埋痴野, 但最勁係金泰浩又會令到佢實現~

聽佢地7個人坐埋一齊9up都夠做
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

利申: 極討厭Mr. Leung!!

雖然瘋孩子真係好重要 但我個人黎講其實好鍾意吉吉
我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
所以super 7真係冇左邊一個都唔得 包括吉吉
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

Agger
無記錯亨敦講完下一句係潤吉

吉做下把位其實幾好笑
摔角個陣怕比人打 之後在石串佢唱歌明明講到要對抗所有不公平既事咁勇猛
同埋唔知邊集話自己係冒險家 但係唔知又驚哩樣個樣

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我都岩岩重睇完哩集
發覺佢地傾idea既集數都幾好睇

無挑9upper

講緊介醜典

啱啱睇返介醜朋太好笑
明明大家都冇做啲咩
有啲warm tim
掛住f1啊

我知道個結果特登㩒返前少少睇多次佢哋反應 笑到我仆街
佢係真係冇諗過係自己
俊河haha吉扮唔晒嘢又係勁好笑
等緊小漫

講緊介醜典

啱啱睇返介醜朋太好笑
明明大家都冇做啲咩
有啲warm tim
掛住f1啊

我知道個結果特登㩒返前少少睇多次佢哋反應 笑到我仆街
佢係真係冇諗過係自己
俊河haha吉扮唔晒嘢又係勁好笑

俊河:我揀果個唔係出面
個嘉賓好痴線

一野撞俊河埋去牆度

個dindin好撚煩
無挑果然係無嘉賓最好睇
太多人搞到好亂
我仲以為會好正tim好似慶典咁玩
依家睇先
有winner
真係好悶下

我得播鬼怪ost嗰度笑咗下
係咪因為連mc都唔知要做啲咩
準備睇 我估今集似之前腦純男特輯

之前好笑好多

我又覺得幾好睇喎 尤其後面食放有少少無人島feel
不過唔太鍾意dindin真係 唔明做咩咁多特輯有佢份

[member]你地邊度睇?小漫仲未有[ /member]

之前好笑好多

Open load 有喇

之前好笑好多

前面悶到痴線 後面先有d睇頭

之前好笑好多

前面悶到痴線 後面先有d睇頭

睇完真係悶悶地
其實睇親無限 只要有嘉賓都覺得麻麻
之前介醜個啲 我都唔太好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞