[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
明秀上左熊孩子做嘉賓
大曬恩愛
https://youtu.be/i7cm0_XFQkg
依條片真係整得好好 圖同歌詞好夾
同埋最後果度真係
Btw有冇大神有2:30嘅原圖

每次聽親呢首歌就好感動

首歌真係好尾機

2:30原圖

[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑
https://lihkg.com/thread/282586/page/1

以前真係7條友吹水都好好笑

呢樣真
明秀上左熊孩子做嘉賓
大曬恩愛

咩節目

呢樣真

自從吉吉走左都冇再追無挑 因為冇左佢已經慢慢冇咁好笑
雖然間唔中會係fb睇精華 但已經唔會再全集睇
因為每次見到d計劃愈黎愈多花神 就會好想七個人都一齊去做

呢樣真

呢樣真

呢樣真

浪費左好多特輯 成日諗如果洪哲享敦吉係度一定會更好睇

我同意以前無挑係無得頂
但我眼見宜家個po淨係不斷懷念走左嘅成員 希望大家多啲欣賞下留係度嘅元老啦
雖然我都鐘意舊班底多啲
但係宜家已成定局 多啲update下 跟下新嘅都好...
下下都哭喪咁款 搞到個po都頹曬...

呢樣真

我同意以前無挑係無得頂
但我眼見宜家個po淨係不斷懷念走左嘅成員 希望大家多啲欣賞下留係度嘅元老啦
雖然我都鐘意舊班底多啲

梁生真係.....唔知可以講咩

呢樣真

我同意以前無挑係無得頂
雖然我都鐘意舊班底多啲

唔係梁生都會係其他人
情感上大家可能無法理解
但老實講 五人體制太辛苦
有梁生同光熙起碼分擔下元老負擔...
唔好再期望係新成員上面搵以前super7嘅chemistry
至少光熙帶畀追擊戰新風格
梁世亨嗰隻得得戚但又柒嘅款都係新花款
亨敦都用左好多年先可以瘋狂存在感

希望大家如果真心愛護無挑
畀多啲時間畀新人搵定位
少啲批判 多啲欣賞

呢樣真

我同意以前無挑係無得頂
雖然我都鐘意舊班底多啲

唔係梁生都會係其他人
情感上大家可能無法理解
但老實講 五人體制太辛苦
有梁生同光熙起碼分擔下元老負擔...
唔好再期望係新成員上面搵以前super7嘅chemistry
至少光熙帶畀追擊戰新風格
梁世亨嗰隻得得戚但又柒嘅款都係新花款
亨敦都用左好多年先可以瘋狂存在感

希望大家如果真心愛護無挑
畀多啲時間畀新人搵定位
少啲批判 多啲欣賞

睇緊 haha vs 洪哲 真係笑死我
無挑勁在將d 小學雞項目做到勁大型 睇到超緊張
睇緊 haha vs 洪哲 真係笑死我
無挑勁在將d 小學雞項目做到勁大型 睇到超緊張

仲要送車畀觀眾
不過真喺估中晒真喺好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞