[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
停播之後一集都冇睇晒
未停播前都係飛住梁生畫面睇
依家連飛都唔多想

自從有梁生 5成集數無睇
以前一出中字即晚捕住電腦睇
依家揀黎睇
依家揀黎睇

停播之後一集都冇睇晒
依家連飛都唔多想

岩岩睇番說做就做同無限MT
個12歲小導演好正好專業,個樣又得意
班金海少女又好好笑
停播之後一集都冇睇晒
依家連飛都唔多想

岩岩睇番說做就做同無限MT
個12歲小導演好正好專業,個樣又得意
班金海少女又好好笑

ep 幾

Ep343 344 345
原來梁生去埋rm 屌你真係撈得好撚掂

rm係細梁生

大梁生o係韓國好紅嫁

rm係細梁生

大梁生o係韓國好紅嫁

出面見到個post以為係梁世亨
原來係梁世贊
唉 好想亨敦返來.....
今集劉在石打左畀洪哲
今集劉在石打左畀洪哲

劇透
今集劉在石打左畀洪哲

劇透

屌你中伏
今集劉在石打左畀洪哲

劇透

屌你中伏

開ig 見到
今集劉在石打左畀洪哲

仆你個街
@劉在石吧_yoojaeseokBar

在石給洪哲打電話了。說「在錄製中」,洪哲問「是HT啊?是RM啊?還是無限挑戰啊?」在石說「無限挑戰呀,週四拍什麼你不知道嗎」

#劉在石# #無限挑戰# 配合YOLO主題給知人打電話的在石「這種他最瞭解了」在英國的洪哲「Hello」,聽到是在石哥就變成了「AYO-hiong nim」。在石讓推薦好玩的地方,洪哲推薦了自己的書店,在石大喊「呀,你個騙子」最後還是乖乖出發了

在石給洪哲打電話了。說「在錄製中」,洪哲問「是HT啊?是RM啊?還是無限挑戰啊?」在石說「無限挑戰呀,週四拍什麼你不知道嗎」

#劉在石# #無限挑戰# 配合YOLO主題給知人打電話的在石「這種他最瞭解了」在英國的洪哲「Hello」,聽到是在石哥就變成了「AYO-hiong nim」。在石讓推薦好玩的地方,洪哲推薦了自己的書店,在石大喊「呀,你個騙子」最後還是乖乖出發了

返來啦
最近呢幾集睇左少少已經熄左真係唔好睇無哂之前既期待感
屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞