[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
岩岩睇上集rs 許景煥話當初無挑係邀請曬佢同梁生 點知佢行程夾唔到推咗 啫係當初有機係佢固定 而家就係個梁生

其實我幾鐘意許景煥 里比雖然唔夾無挑 但順眼過梁生
岩岩睇上集rs 許景煥話當初無挑係邀請曬佢同梁生 點知佢行程夾唔到推咗 啫係當初有機係佢固定 而家就係個梁生

其實我幾鐘意許景煥 雖然唔夾無挑 但順眼過梁生

其實我幾鐘意許景煥 雖然唔夾無挑 但順眼過梁生

我又係幾鍾意佢 不過個樣唔夠大叔同太靚仔 係同無挑個風格唔太夾 但個個梁生咪又係唔夾 相比之下許景煥個格好好多

梁生真係做咩都乞我憎
Curry嚟無挑
Haha條片好鳩
斐正南 ,好耐冇見,成個人唔同哂 ,好積極

跳舞果part好正 ,crush同柳炳宰
秀敏大嫂好靚下,仲正過好多十八二二。明秀娶到佢真係福氣

仲要係醫生
斐正南 ,好耐冇見,成個人唔同哂 ,好積極

跳舞果part好正 ,crush同柳炳宰

佢做完集無挑又引起左關注

斐正南係咪上過夏令營 勁cool 無乜綜藝感果個型男

仲要係醫生

唔怪得當時死追去美國
真係想去韓國識個老婆返黎
40幾都可以似20幾 真心勁
今集好正
今集甜到
點解呢集睇明秀兩個d片段個時,有d感動

好似似好後生
好正
Curry嚟無挑

手感仔
點解呢集睇明秀兩個d片段個時,有d感動

明秀個樣明顯冧豬
真係想去韓國識個老婆返黎
40幾都可以似20幾 真心勁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞