[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
今日未有?
ppt有中字

等googledrive
等googledrive

有啦 小漫

而家好似俾maple stage拎左黎 長期overloaded
咁少人留言 尋晚睇笑到仆街

係囉 今集冇人討論既 金秀賢原來都幾好笑

佢講野變左大叔tone
https://youtu.be/VHV-gLgYST0
有無巴打知呢套係咩黎?

JTBC 《Begin Again》 將於6月開始播出
   with 李素羅、柳熙烈、尹道賢,是關於韓國歌手在海外進行街頭賣唱。(like 「剩餘的順風車」街頭賣藝)

轉貼百度

見到佢喊

巴打又見到你

有冇人記得有集係扮公主行跑步機 吉拉後左個假髮嗰part笑到我痴根

七公主

佢拉後個假髮成隻猩猩咁先好笑 屌

諗起我都笑左出聲

最好笑係七公主開餐9up自己老婆點分配家用
笑到流眼水
https://youtu.be/i7cm0_XFQkg
依條片真係整得好好 圖同歌詞好夾
同埋最後果度真係
Btw有冇大神有2:30嘅原圖

每次聽親呢首歌就好感動

首歌真係好尾機

佢講野變左大叔tone

金秀賢
佢變江原道口音真心好q 仲有全中時嘅反應
無挑之友

佢講野變左大叔tone

金秀賢
佢變江原道口音真心好q 仲有全中時嘅反應
無挑之友

講起無挑之友就覺得無挑係韓綜界黎講真係好屈機
明明好多時都係突然間就叫人出演 啲大明星都肯出黎蒲個頭

以前真係7條友吹水都好好笑

有jin嗰排都好笑 但冇左佢又唔會可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞