[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
haha果段真係好痴線
今集真係好好笑

但係個idea明明係洪哲既

咩idea
今集真係好好笑

但係個idea明明係洪哲既

咩idea

same. 醒起大面。
嫂子特輯, 可惜輸左。
haha幾時整返個頭呀
每個角度都唔好睇

Say~~~~~~
段vcr柒到唔敢睇

佢班fd 先慘
睇緊今集,想問俊河點解會鍾意睇RM??

佢唔係應該會睇飲食節目嫁咩??

陪個仔睇

知唔知飲食節目同AV有咩相同既地方?
有得睇冇得食丫嘛

睇佢身形就知成日坐喺冷氣低睇住劉大神出去跑到身水身汗啦

陪個仔睇

有得睇冇得食丫嘛

陪個仔睇

有得睇冇得食丫嘛

但佢之前減肥果期真係型左好多

陪個仔睇

有得睇冇得食丫嘛

個身形係FIT都漏既
但佢個瘦面真係唔得掂
lm

陪個仔睇

有得睇冇得食丫嘛

笑到仆街
好想知 明秀 老婆 點解 鍾意明秀

諗起佢地有次散左 明秀要飛去紐約追返佢
南韓綜藝節目近年來人氣旺、在亞洲各國盛行或擁有大批擁護者並非新鮮事。不過6月3日韓綜「無限挑戰」在節目預告中透露:「連美國NBA巨星柯瑞(Stephen Curry)都要造訪我們!」依舊掀起了不少話題,也讓籃球迷或是南韓綜藝粉絲都不禁讚嘆:「無限挑戰太強了!」

主持人劉在錫在節目中宣布,效力NBA勇士隊的「娃娃臉射手」柯瑞將在7月底上節目、現身韓國電視台。劉在錫更在節目中表示:「聽說柯瑞表示非常想來上我們節目,會帶著他的弟弟一起來。」旁邊的其他主持人則搞笑,問說為什麼他弟弟是「服務柯瑞」?原來他把「Seth (弟弟的名字)」的韓文外來語看成了「Service」。

當劉在錫宣布這項消息時,其餘主持人一直不敢相信,還有人忍不住說:「柯瑞怎麼可能認識我們?」其他人則反駁說:「也是有可能吧。」半信半疑的他繼續發表言論,只換得劉在錫故意搞笑表示:「既然這樣,柯瑞來的那天你就在家休息吧,我們自己跟他好好玩就好了。」

無限挑戰是南韓電視台MBC在2005年起打造的一個綜藝節目,主持人以劉在錫為首,每一集節目都會進行不同的任務,雖然主持人曾不斷的更換人選,但至今節目依舊持續進行。爆笑的情節和主持人與來賓的投入任務真實度,受到不少粉絲支持,擁有龐大的固定支持者。

南韓綜藝節目近年來人氣旺、在亞洲各國盛行或擁有大批擁護者並非新鮮事。不過6月3日韓綜「無限挑戰」在節目預告中透露:「連美國NBA巨星柯瑞(Stephen Curry)都要造訪我們!」依舊掀起了不少話題,也讓籃球迷或是南韓綜藝粉絲都不禁讚嘆:「無限挑戰太強了!」

主持人劉在錫在節目中宣布,效力NBA勇士隊的「娃娃臉射手」柯瑞將在7月底上節目、現身韓國電視台。劉在錫更在節目中表示:「聽說柯瑞表示非常想來上我們節目,會帶著他的弟弟一起來。」旁邊的其他主持人則搞笑,問說為什麼他弟弟是「服務柯瑞」?原來他把「Seth (弟弟的名字)」的韓文外來語看成了「Service」。

當劉在錫宣布這項消息時,其餘主持人一直不敢相信,還有人忍不住說:「柯瑞怎麼可能認識我們?」其他人則反駁說:「也是有可能吧。」半信半疑的他繼續發表言論,只換得劉在錫故意搞笑表示:「既然這樣,柯瑞來的那天你就在家休息吧,我們自己跟他好好玩就好了。」

無限挑戰是南韓電視台MBC在2005年起打造的一個綜藝節目,主持人以劉在錫為首,每一集節目都會進行不同的任務,雖然主持人曾不斷的更換人選,但至今節目依舊持續進行。爆笑的情節和主持人與來賓的投入任務真實度,受到不少粉絲支持,擁有龐大的固定支持者。

대박
我覺得curry唔會識
佢去韓國都係sponsor個邊搞
UA想promote佢地brand咪去韓國最受歡迎節目囉
又唔洗打哂飛機咁既
我覺得curry唔會識
佢去韓國都係sponsor個邊搞
UA想promote佢地brand咪去韓國最受歡迎節目囉
又唔洗打哂飛機咁既

叫佢地扮推波仔d慶祝動作應該笑鬼死
Dony 回歸
Dony 回歸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞