[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
有無人記得氣球飛起係邊集?想睇番

應該係太空人特輯
岩岩先睇隱藏卡片 梁生真係好煩
係咁話自己係無挑人
你未係正式架

湯丸咁早

今年係咪會有歌謠祭
係咁話自己係無挑人
你未係正式架

咁都未係正式
係咁話自己係無挑人
你未係正式架

咁都未係正式

正式左啦

我地心中佢永遠唔會係正式
係咁話自己係無挑人
你未係正式架

咁都未係正式

正式左啦

無人認受性過佢係正式囉
係咁話自己係無挑人
你未係正式架

咁都未係正式

正式左啦

無人認受性過佢係正式囉

但事實上咁佢真係正印咁呀嘛...韓國個邊啲人又無點反佢
係咁話自己係無挑人
你未係正式架

咁都未係正式

正式左啦

無人認受性過佢係正式囉

今日睇返有光熙既集數,其實佢真係好比心機,個人亦都好謙,而且佢係有「選」出黎。
但係梁,真係好黑人憎,雖然有時口賤幾好笑,但係一直都覺得佢有點討厭,尤其是卡片果集,咁樣做,令人憤怒

但老老實實,佢完全做到無限自私精神,融入無挑嘅game度,令成集好睇左/有笑點
多左佢我覺得係好睇左,雖然認屎認屁有d難頂

咁都未係正式

正式左啦

無人認受性過佢係正式囉

今日睇返有光熙既集數,其實佢真係好比心機,個人亦都好謙,而且佢係有「選」出黎。
但係梁,真係好黑人憎,雖然有時口賤幾好笑,但係一直都覺得佢有點討厭,尤其是卡片果集,咁樣做,令人憤怒

但老老實實,佢完全做到無限自私精神,融入無挑嘅game度,令成集好睇左/有笑點
多左佢我覺得係好睇左,雖然認屎認屁有d難頂

同時睇得出製作組會適當咁加字幕幫佢補下鑊,包裝下

以前好好笑

真喺笑到喊
其實點解海外fans咁憎梁
我第一次睇佢係上radio star 覺得佢講野係幾好笑
其實點解海外fans咁憎梁
我第一次睇佢係上radio star 覺得佢講野係幾好笑

雖無過犯,面目可憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞