[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
@劉在石吧_yoojaeseokBar

在石給洪哲打電話了。說「在錄製中」,洪哲問「是HT啊?是RM啊?還是無限挑戰啊?」在石說「無限挑戰呀,週四拍什麼你不知道嗎」

#劉在石# #無限挑戰# 配合YOLO主題給知人打電話的在石「這種他最瞭解了」在英國的洪哲「Hello」,聽到是在石哥就變成了「AYO-hiong nim」。在石讓推薦好玩的地方,洪哲推薦了自己的書店,在石大喊「呀,你個騙子」最後還是乖乖出發了

返來啦

唉 好想亨敦返來.....

唉 好想洪哲返來.......

唉 好想吉兒返來.......

最近呢幾集睇左少少已經熄左真係唔好睇無哂之前既期待感

其實我覺得之前金泰浩篇訪問講得好岩,如果無挑改革變季度綜藝,應該可以改善節目既疲態

利申:支持無挑7人

其實我覺得之前金泰浩篇訪問講得好岩,如果無挑改革變季度綜藝,應該可以改善節目既疲態

佢係好想轉做季播,但觀眾等唔到之餘,MBC 更加唔比,剩係廣告費都無左大半
其實早排休息已經係金泰浩爭取左好耐,mbc 先肯比佢放,佢都想證明比人睇休息後既無挑其實會精彩d ,點知一出番黎,無咩起色之餘仲要比人插唔知休息黎做乜

Super 7!!!!!!!!!
洪哲出一出都已經引到成班巴絲返嚟,佢返無挑仲得了嘅
係咪試水温

佢係好想轉做季播,但觀眾等唔到之餘,MBC 更加唔比,剩係廣告費都無左大半
其實早排休息已經係金泰浩爭取左好耐,mbc 先肯比佢放,佢都想證明比人睇休息後既無挑其實會精彩d ,點知一出番黎,無咩起色之餘仲要比人插唔知休息黎做乜

真係唔係好知做咩

下集係唔係RM,我見到有idol
係咪試水温

希望係啦
好想睇今日呢集
係咪試水温

希望係啦

都試咗好多次
係咪試水温

希望係啦

都試咗好多次

唔黎真或者做下嘉賓先

好難知反應

係咪試水温

希望係啦

都試咗好多次

唔黎真或者做下嘉賓先

好難知反應

做嘉賓
係咪試水温

希望係啦

都試咗好多次

唔黎真或者做下嘉賓先

好難知反應

做嘉賓

最好就係洪哲返黎再踢走大梁生
係咪試水温

希望係啦

都試咗好多次

唔黎真或者做下嘉賓先

好難知反應

做嘉賓

最好就係洪哲返黎再踢走大梁生

梁生真係唔駛旨意踢得走,兩邊都係
亨敦好似好少係節目提最想佢返
見到上面
亨敦好似好少係節目提最想佢返

其實佢個病未好得晒,我覺得
見到洪哲即刻上水
返黎啦
比人劇透都值 上嚟做嘉賓都好呀
比人劇透都值 上嚟做嘉賓都好呀

劇透都值
盧大神
依家即刻睇

5個真係好唔夠做
變左依加請多左好多嘉賓上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞