[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
@石哈吧官博

【instiz論壇】「哈哈出演無限挑戰的決定性契機」

2006年哈哈因出演了〈頭師傅一體3〉而被視為忠武路明日之星,當時他卻推掉了蜂擁而至的劇本,進入了休息期。然後偶然地接到了(無挑)出演提議,經紀公司因為可能有損電影演員的形象反對出演,哈哈卻為了和觀眾的溝通不顧反對硬著頭皮出演了。但當時出演(無挑)的成員們都是頂級明星,卻對他非常隨和,哈哈內心十分感激。當時劉在石儘管是頂級明星,卻對非常爽快地適應節目的哈哈很有好感,並且和金泰浩PD商議後向哈哈提出了固定出演的提案。當時即使電影劇本絡繹而至,哈哈還是拋棄了沉穩的電影演員,為了和觀眾保持接近而答應固定出演。

除左在石仲有邊個係頂級明星
@石哈吧官博

2006年哈哈因出演了〈頭師傅一體3〉而被視為忠武路明日之星,當時他卻推掉了蜂擁而至的劇本,進入了休息期。然後偶然地接到了(無挑)出演提議,經紀公司因為可能有損電影演員的形象反對出演,哈哈卻為了和觀眾的溝通不顧反對硬著頭皮出演了。但當時出演(無挑)的成員們都是頂級明星,卻對他非常隨和,哈哈內心十分感激。當時劉在石儘管是頂級明星,卻對非常爽快地適應節目的哈哈很有好感,並且和金泰浩PD商議後向哈哈提出了固定出演的提案。當時即使電影劇本絡繹而至,哈哈還是拋棄了沉穩的電影演員,為了和觀眾保持接近而答應固定出演。

朱娜??
@石哈吧官博

朱娜??

HAHA 入去既時候傻河好似未入
今集如果洪哲係度一定第一時間比較個頭嘅大細,串下佢係美男咁
睇緊第301集成員圍埋講心底話
但唔係好睇得明洪哲喊既原因係咩 譯得有d怪怪地

洪哲係咪即係話佢驚會影響到佢平時無挑既角色 所以唔敢關心其他成員?

洪哲係咪即係話佢驚會影響到佢平時無挑既角色 所以唔敢關心其他成員?

以我理解,明明大時大節,好似中秒節、生日咁,想用送禮嚟表示自己嘅心意
但喺怕咁樣做會影響成員對佢喺節目入面嘅角色設定(騙子)
所以唔敢隨便送禮物,因為洪哲希望成員平時都覺得佢喺騙子
原因喺如果平時喺騙子的話,就唔會影響到成員拍無挑時候嘅代入感
又怕覺得送禮嘅話好似好造作咁,所以唔敢做
明明可以送禮畀其他人,但最親嘅成員同無挑嘅工作人員就唔敢送
明明自己唔喺咁嘅人,但喺為咗節目居然變成咁,重要唔喺得自己喺咁,連其他成員都有同感
越嚟越變得唔喺自己,所以喊出嚟
【Xportsnews】[<團結才能火>龍俊亨-鄭亨敦扮演女裝] 20日下午,JTBC<團結才能火>節目組公開了鄭亨敦和龍俊亨在日本扮演的'貴婦人』女裝.圖中鄭亨敦做出一副搞怪的表情,龍俊亨則是高貴冷豔的表情,引發眾人爆笑.另,該節目將在每週二晚22點50分(當地時間)播出. ​​​​

以我理解,明明大時大節,好似中秒節、生日咁,想用送禮嚟表示自己嘅心意
但喺怕咁樣做會影響成員對佢喺節目入面嘅角色設定(騙子)
所以唔敢隨便送禮物,因為洪哲希望成員平時都覺得佢喺騙子
原因喺如果平時喺騙子的話,就唔會影響到成員拍無挑時候嘅代入感
又怕覺得送禮嘅話好似好造作咁,所以唔敢做
明明可以送禮畀其他人,但最親嘅成員同無挑嘅工作人員就唔敢送
明明自己唔喺咁嘅人,但喺為咗節目居然變成咁,重要唔喺得自己喺咁,連其他成員都有同感
越嚟越變得唔喺自己,所以喊出嚟

喊得好緊要 成個逗號特輯都好多眼淚
【Xportsnews】[<團結才能火>龍俊亨-鄭亨敦扮演女裝] 20日下午,JTBC<團結才能火>節目組公開了鄭亨敦和龍俊亨在日本扮演的'貴婦人』女裝.圖中鄭亨敦做出一副搞怪的表情,龍俊亨則是高貴冷豔的表情,引發眾人爆笑.另,該節目將在每週二晚22點50分(當地時間)播出. ​​​​

敦兒瘦咗
明明以前女裝好好肉地

韓劇《雲畫的月光》男星朴寶劍早前演出綜藝節目《無限挑戰》,由於佢於節目內跟《無限挑戰》成員非常合拍,之前已有網民話希望朴寶劍加入節目成為正式成員。而於噚日播出一集中,節目就公開朴寶劍早前為成員鄭俊河慶祝生日一事。

據知鄭俊河上月剛過46歲生日,不過為咗錄製節目,連《無限挑戰》嘅成員都錯過佢嘅生日,朴寶劍知道後,就特地親自為鄭俊河準備咗生日蛋糕,更手捧蛋糕及唱生日歌現身,令鄭俊河非常驚喜同感動,表示:「你真係如傳聞一樣啊,真係個內心好溫暖嘅人。」朴寶劍咁受成員歡迎,真係唔打算正式加入節目?

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170423/56601622
睇衣櫃 洪哲個衣櫃先正
睇衣櫃 洪哲個衣櫃先正

Sorry
睇衣櫃 洪哲個衣櫃先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞