[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
全集最期待。分析洪哲,無
見到有人話哈哈答案難接受真係笑出黎
無挑全部成員性格完全唔夾,擺明十年黎都只係當大家係合作左好耐既同事
大家私底下見面都少之有少
另一邊RM果幾個全部都係哈哈老死
RM做到40幾集果時已經成班去光洙屋企過夜玩成晚
人生劇場通宵飲野第一時間Call鐘國Gary出黎
真係唔知有咩難接受
無挑全部成員性格完全唔夾,擺明十年黎都只係當大家係合作左好耐既同事
真係唔知有咩難接受

在石應該唔鍾意 明秀成日hea做
化學反應好唔代表frd
真係唔知有咩難接受

呢點我覺得只apply 係個別成員上面
RM 無挑都係咁
就好似RM 智孝石鎮GARY 點睇都係同個別1,2個成員FD D
而唔係全員都埋到堆
HAHA 係無挑就變左咁樣,同1,2個特別FD
相對呢條問題問在石,個答案就未必一樣
梁生攞左獎
梁生攞左獎

wfc
真係唔知有咩難接受

其實之前睇誘惑的巨人特輯 覺得haha對俊河好敷衍
#百想藝術大賞#頒獎典禮--恭喜#梁世炯#獲得"第53屆百想藝術大賞"TV部門男子綜藝獎~ ​​​​

張相畀依度可能存在既fans
haha同rm fd d呢樣一定架啦
有咩好唔信
無挑呢幾個始終係大哥

係咩,我一直以為佢同無挑成員感情好D

因為佢本身應該鍾意無挑多D
#百想藝術大賞#頒獎典禮--恭喜#梁世炯#獲得"第53屆百想藝術大賞"TV部門男子綜藝獎~ ​​​​

張相畀依度可能存在既fans

貼link啦

我一直覺得佢依度有潛水fans嫁
有D 酸
上年俊河都入圍左百想但個獎比左金九拉
有D 酸
上年俊河都入圍左百想但個獎比左金九拉

【盧弘喆稱《Jobs》對其幫助大 稱要考心理學資格證】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=332773
著晒銀刀魚老西
係咪暗示dony回歸
Yoyo
【盧弘喆稱《Jobs》對其幫助大 稱要考心理學資格證】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=332773

炸豬扒飯....
宏哲又有新節目
難聽D 講句佢而家咁多JOB 好大原因係之前經典特輯幫佢沖人氣
著晒銀刀魚老西
係咪暗示dony回歸
Yoyo

攞左獎係咪會有魔咒行衰運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞