[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
能力一般,踢咗幾場一隊都冇咩表現。而且得161cm, 預備隊同啲細路玩下都勉強,踢英超個個都咁大隻點搞 腳下功夫唔洗討論,基本上未攞波已經俾人封死/撞開,幾勁都冇用,何況本身都唔勁。不如返葡萄牙踢算啦,冇咁講身體對抗,仲有得show 下腳法,咁對大家都好
我覺得一線同天價係兩種級數
一線起碼都叫市價
天價係over市價
馬迪120k個價算合理
望下其他隊最高人工就知
鄰居kdb 350k, 史達寧300k
猁狗沙拿200k, 費明奴vvd 180k
熱狗kane ndombele 200k
轟同李城都唔過150k

曼聯係ddg同山狗個價水魚
黎緊普巴續約肯定係指標, 只要唔高過ddg, 已經算叫撥亂歸正
所以鄰居咪FFP

直到上年為止
我覺得200K左右係一線價
250K以上已經係天價
今年瘟疫完應該會跌返啲

btw, LIN無論幾多錢都係天價
屌發覺sob成日好驚放𡃁仔 驚佢地變普巴 mensah chong gomes呢三個實力已經見過哂 都幾肯定成唔到材
佢好似有病?
得罪講 Boris Johnson都靚仔過朗隊
其實費sir當年叫到c朗翻黎同邀到巴利
點解仲咁快退休
好似搬左屋去東涌
我日日都見到佢
Angel雞肋到
放走都唔可惜
鄰居續KDB好高難度
今年就轟落去啦屌
要陪佢老婆
唔覺Gomes 實力見過哂 太少機會
可能當年有教過下
所以放唔低掛
C朗巴利因為佢退休所以唔黎?
BREAKING NEWS: Bundesliga to return on May 16

German top-flight football will be back from May 16 after authorities gave the green light for Bundesliga games to be held.

The Bundesliga season will resume on May 16, German Football League (DFL) chief executive Christian Seifert has confirmed.

德甲下星期回歸
ddg
華西 大米 一代 盲
小豬 豬奶
馬達 朗隊 是但
RVP
英國都係爆到七彩完全冇改善跡象
腰斬算啦
呢單未聽過
屌班撚樣咁唔俾面馬達叔叔
老實講你放工都未必想同同事Gathering啦
鄰居FFP係因為比人查到佢左手交右手
我哋邊有咁幸福 得真史邦沙
終於開德甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞