[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
真係識波嘅會覺得佢勁
快撚d啦 英超分析師呢?
定要post fan opinion同記者當係啊?
我好撚多維拉fans爭拗grealish最佳位置既討論可以拎出黎
但係冇一個維拉fans講佢專長係右翼
Meanwhile, Team Talk reported that once signed, Solskjaer plans to deploy Grealish on the pitch as a right-winger, likely working in tandem with United's January signing Bruno Fernandes.

The position is not exactly new to the Aston Villa skipper, but as the same report noted, Grealish flourished in the left-wing, and in the season alone, he registered nine goals and eight assists operating on what appeared as his optimal side.
https://www.btimesonline.com/articles/131037/20200427/man-utd-warned-signing-jack-grealish-could-prove-unwise-for-red-devils.htm
佢引述話蘇斯克查考慮買佢就係打右邊
總結係…
曼聯應該買加里殊再放佢踢右翼而唔應該浪費金錢買Sancho
算啦不如,block左會咪唔使嘈囉
搞笑.當初山齊士打右邊時.邊個知佢能夠打左邊?

專長但唔踢右翼
真正英超分析師話曼聯簽grealish既話 係打中場中左翼/攻中
右翼提都冇提過
https://www.youtube.com/watch?v=PHhNAoQifvs

點解我話佢真正英超分析師?
佢由網上分析足球分析到曼聯官方邀請佢
係官方channel同球員講解戰術
呢d就真係英超分析師
唔撚係你google下去quote記者新聞就叫分析師啊
用Business Times黎講已經好波,你仲要講埋係引述而唔係分析
都係個句,佢係未analyst?
唔好笑人地d證據喇
哦 即係你都認係"未知"啦
咁你頭先po一大堆野原來係黎support你個"未知"
你支持曼聯要買個未知數
而唔去買個已知係右翼成功既sancho
你真係好撚聰明

仲有你d舉例唔好咁on9啦
拎山狗黎比 山狗係烏甸唔撚淨係打右翼架懵撚
識少少扮代表 烏甸有時用迪拿達利同佢打雙前架傻仔

仲有只打得一邊 另一邊就廢既
咁我舉返馬斯亞都得啦
佢打左邊先得 打右邊就食屎
你條傻鳩又有咩講啊
西爺動真火了
According to LaRoma24.it, intermediaries have been telling Juventus and Inter that they could sign Smalling for €18m from Manchester United this summer, if the Giallorossi cannot agree a deal first.
蛆唔會要喇
我搵左真正英超分析師啦
你呢 人呢
屎波+30m換deligt
https://www.youtube.com/watch?v=mE0rpoxZ4PQ

英超分析師叫曼聯簽既右翼選擇
連17歲既Gabriel Veron都講埋
都唔講grealish
https://www.youtube.com/watch?v=-lcR-OApTKI

何蛇邊有機會企係龜側邊一齊傾戰術
投降啦,唔打啦
真係痴撚線
要講grealish 比sancho更適合打曼聯RW/RM
一個係自己聯賽/國家隊都踢正選右翼
一個自己聯賽踢攻中左翼 國家隊冇正選
然後話踢得少右翼唔代表唔識打
夾硬黎程度同何已完有得揮
屌 玩完啦?
戰鬥力唔係好高既咩
難得我而家興致勃勃又得閒會一會你
擅抖吧大陸仔
比月台仔完爆
摩一歐霸
摩二聯賽第二 足總杯亞軍
培育福 升mctom
算係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞