[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
係咪24M買 22M放走
蝕2M都算係咁
LKK
Di Maria
呢兩個明顯唔啱用都係輸少少走
梗係唔公平啦, 上年hehe 拍住普巴
今年Fred 拍P Lin 麥湯
迪馬蝕15M呀, 都唔算少喇, 屌佢老母
15M離場咪算係咁
山狗你想free走都無人要呀
蝕就蝕硬,當幫木狗交學費,以後醒定啲
兩個case 唔同啦
山狗係自己跌watt, 佢冇hea 踢又冇扭計, 純粹係我曼自己on9做水魚
迪馬條仆街係玩失蹤 玩罷操 逼我曼平放
玩到咁都"只係" 跌15m真係笑住走啦講真
大陸仔個post推到24頁
呢度無乜人理佢,估唔到出公海變引戰王
自己走去PSG 果下真係心諗條撚屌high 大咗
仲要貼錢送佢走
佢同恩斯應該係最乞我憎嘅前曼球員
迪維斯, LKK 個D都唔係佢地個皮
而家唔買成熟期既球員喇
買唔係問題
你睇馬迪到而家仲好使好用
問題係唔好揀個殘廢嘅
同埋老野唔可以比天價人工(後生嘅都唔應該搞天價人工)
老野點可以唔天價
除非你買個哈佬咁既老將後備攝位
唔係一定有江湖地位點可以低人工
後生天唔天價真係睇邊個 包皮唔通開個同lin一樣既人工俾佢咩
據報曼聯已向Angel Gomes開出一份新合約,希望能留住這位青訓球員。

19歲的Gomes合約將在7月1日到期,曼聯已經開出一份週薪3萬英鎊的新合約,另有出場和入球的獎金條款,試圖阻止他在夏天以自由身離隊。

Gomes至今為曼聯一隊出場過5次,他目前的週薪為1萬7000英鎊。一月份時,曼聯曾向他提出過續約,週薪為2萬英鎊,但遭到Gomes拒絕。據悉,除了薪水之外,Gomes更關心能否在一隊比賽的機會,但Solskjær尚未能做出相應的承諾。

30k?
老野點解要天價
當年RVP有天價人工咩

後生都唔應該天價啦
你比得一個天價就個個嗌加人工
比得幾多個
無得上場真係未必留
RVP唔天價
不如賣左佢加番回購協議算啦
以佢級數廿萬唔天價啦
唔好忘記同期朗隊仲高薪過佢

講返近啲馬迪囉
馬迪又係搵佢嚟做主力
又係成30歲先嚟
佢又有無天價?

根本天價人工就係玩鳩自己嘅行為
其實200k已經算係一線球員價
係呢幾年無吸引力先開啲水魚人工
RVP來朗隊好似未續肥約話300k
但佢唔會低過朗隊掛 不過都係少數高薪一族
馬迪都應該百幾二百K (無特別留意佢人工) 雖然未至於天價但都好高喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞