[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Rojo = 30m
佢真係5毛
長期開假膠都當五毛啦,條友好撚垃圾
Sancho 我淨係睇過佢精華片
但佢扭波好撚痴腳,搓波個下有d似尼馬
扭得/射得/傳波好/team awareness 唔錯
又後生/英人/ 主打右翼
同福仔friend
如無意外未來其中一個最好嘅翼
有咩option 仲可以好過佢?
100m 一野炸落去好過啦

佢打法可以打反擊&破密集
完美右翼人選
佢有苦衷的體諒他吧
人地想娛樂下大家姐
其實而家同當年ff山狗打得右邊一樣
你有你地覺得應該點擺
實際上球員preference 領隊preference
先係最重要
山神仲有兩年 希望佢會有最後探戈幫曼重上前2
真係唔好對佢有期望
係國米都打到67咁
頭兩場有閃耀 1g 1 a
係之後傷左
搵緊證據呀
好快又出來bin你
咪係…港超球員一日未踢過英超點知唔得
「我係果d.你愈講我愈會比證據出黎
我講既任何一句野都會經過事前搵資料分析」

等等啦 搵完證據仲要分析下先
加利殊平靚正 佢先係曼聯右翼完美人選
Grealish 頂P Lin 個後備中前場位 (有可能會放埋右翼,未知蘇sir 點用)
Sancho 正選右翼

兩個冇衝突有咩好嘈
其實係 但佢講到買加利殊放右翼而唔好買Sancho直接打右翼嘛
買中下遊/ 降班隊主力做半主力費sir 成日做
阿倫史密夫 羊 沙夏 etc.
唔明點解會覺得買佢係必然正選
麥隊生B
我都唔排除蘇sir 會放佢去右翼
但我覺得佢質素唔夠做必然正選,只會係半主力 前場萬金油 feel
in terms of 必然正選 Sancho一定係 first choice
agent P當日特登放Grealish左路射球靚波
而家竟然叫佢踢右
就算買唔到sancho都正正經經買隻右翼
咁多年馬達 lin lkk甚至p仔都頂過, 仲要頂幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞