[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
雖然sane 依家先24歲,但係上年8月先傷完膝頭韌帶,抖左接近半年,仲有幾多貨剩真係無人知

無hea big 已經唔洗討論
dklm 本來著開9 號
E巴大佬黎話要9號 馬仔邊有得say no
但係下季 E 巴轉10號 lkk 一黎 又拎佢件9 號
仲要兩次都無問過馬仔 唔嬲就有鬼
最撚慘馬仔個排啱啱搞左個個人brand 叫 AM9
成件就好似夾埋玩鳩佢咁
貝碧換蘇sir,蘇sir去做領隊
伊巴當佢德高望重俾面, LKK新黎都拎9號呢下先嬲, 明明空左出黎
新玩具ma, 摩狗當時錫撚哂佢

山狗都係咁, 一黎撚到疊撚哂位又冇戰術安排, 摩狗唔通同人講自己做錯呀? 未冇撚哂威嚴, 點head 住啲球員呀!?
7年前嘅今日費sir退休
GIGGS 靚仔咩
我覺得牙朗爆發之後都幾靚仔

大6仔係咪打算好似資料節目咁 , 久唔久會出一個引戰po 講下曼聯人

史高斯, 費sir 之後會到邊個? 我見大6仔好似幾鐘意華朗
無視佢啦
歷代hea big同碧咸肯定係top3靚仔

後生ok架

btw, 波衫黎講呢件sharp好靚
當年好多女fans㗎
尤其個鐵達時廣告
鐵達時廣告好正

I hope this match.. never ends
When the match ends, the memories begin
我屋企有2套giggs 收藏 (圖唔係我既實物, 上網搵only)

波boot 套野真係好令
而波衫個套個盒而家俾隻貓整花晒
99年FA cup 對阿單騎完除衫個幕d胸毛
ching gay?
由DAY 1就知馬仔被摩狗逼害
#mufc are only pursuing a loan extension for Odion Ighalo, and have no immediate plans to negotiate a permanent move #mulive [evening standard]

般奴踢幾場就入到 BBC team of the season
佢真係屈機
勁在唔洗要時間去適應英超節奏
呢下都未算最勁
最勁係帶起曬成隊曼聯
冇曬當初廢lin嗰啲陰霾
仆街如果我地暑假買左依家一早前四
使忍廢lin忍咁撚耐
直接買啦木狗,難得halo係一個唔介意打後備的熱血真曼
問下條垃圾木狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞