[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
聽講開價成20M
本身只係借黎頂福仔傷呢半季, 而家福都傷好, 應該唔會買斷喇
正常都是
學鏝咁馬+青木輪流出
對家未必肯借呢, 今次都係武肺停賽先肯俾你用幾個月咋
當初曼就需要一個前場支點,可以改變打法
而家又話番福馬綠就夠
halo留係度實有用,不過要20m就不了
傑斯 肥梳勉強d喎
換C朗白lin啦
福仔好返都要有後備架
最大問題係福仔同馬仔都做唔到支點

比你馬福一人踢一場中鋒, 個FORM都係一樣

但HALO 後備落黎可以令個中鋒打法唔同哂, 馬福自由走位
事實Halo踢幾場都知真係岩plan b
前場hold到波 不過要係強國手上買又真係會 貴
傳緊買Sancho 同Grealish 嘛
呢兩個都打到福個位, 咁咪夠人唔使買斷ighalo
中鋒睇蘇sir 都係靠馬仔綠木兩個
有時膠著都要轉下PLAN
我又覺得唔錯
講真 真強隊有幾可有呢D plan B
猁鏝疤鍠拜後備都唔會放個高中鋒 in case 輸波個陣鳩斬上去
就算以前費sir 同全盛阿狗都唔會咁 最多都係推中堅上去搏鎚
呢個當然
有時又可以擺下正選
後備換福馬入黎爆
唔買halo 咪又要大手買正前
我唔覺佢嘅作用只係plan b 佢做到福馬都做唔到嘅支點角色 呢樣野其實對進攻 特別係要破密集好有用
最重要係halo真曼唔介意打後備/唔係必然正選 一陣大手買個正前又搶馬仔件9號 又要lur踢正選
大陸仔開po屌dems奶共
大陸仔只係口音打字問題
佢個心係香港好耐
呢個先係重點

首先世一中鋒已經無乜, KANE 又傷又貴
二黎如果世一中鋒黎左, 馬仔係地位好尷尬
唔通福馬一人一季打20場咩, 成250K週薪
岩用20M嫌貴...
我真係寧願要佢都唔要奶共豪
其實費SIR 全盛果期前鋒一樣好多樣性

99年四個前鋒, 有頂波支點, 有入ZIP

08年只係牙朗太全能, 佢又入ZIP又得, 頂波又得, 仲未計朗隊一個壓住兩個, 先比人有錯覺以為果時只有「自由走位」

福馬中路hold 波頂波入zip有排都未追到朗隊c朗
咁點解唔擺個真係前鋒呢
當年費Sir 一樣有plan b 但鍾意擺個 Sob 小豆呢類偷雞能力強既而唔係大杉姐
當年未有daddy之前好少對手會死守 搶點型唔太有用 4411有雲佬正選hold後備就梗係唔使
之後C朗走後剩低正選 小豆 tevez 朗隊都整個貝碧hold波
有Halo可以run多套唔同既戰術
對手打901時最岩用 無人頂無人hold波根本破唔到密集 係無人識斬波姐
鏝都有迪斯高 救左好多次命
不過反而哥狗同高daddy就真係少呢d plan b
佢地都係鍾意嚐試搵翼靠個人突破搞亂個局
牙sir 咁多後備殺手, 都可以比人話無plan b

條友有無睇波
咪係 咁多費格遜時間都係因為 plan b 有用咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞