[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
佢既踢法本身就係踢翼既料
中間攻中既話佢會hold波太長
佢唔似麥迪臣咁有遠射能力
而且麥迪臣唔拖波.但柏豪會
如果蘇斯克查要打返以前既曼聯
係唔可能利用柏豪去打攻中會拖慢晒.
相反因為佢1on1 既突破能力
比較強.基本上佢由接波果下
都無任何變化.所以好難預測佢第一步到底想點
如果曼聯買佢.而又留普巴
佢就係要踢右邊
westham既祖高爾本身係踢攻中
去到車仔係變翼.原因在於摩連奴唔鍾意
joe cole hold波太耐
曼聯亦一樣.依家既曼聯未有能力
可以對攻對手.中場既快速傳送比起
任何野都黎得重要.兩邊既翼要有空間去破
呢個其實有睇曼聯都好清楚中間接波根本唔多
如果中間普巴唔走.柏豪最大既能力係打兩邊
咁先最大發揮到佢.唔係買黎打後備都晒9氣
買柏豪暫時睇都係替補用 馬休息福上前佢就頂左路 咁樣可能真係唔使買halo
左右兩邊邊到唔夠人就攝 除非佢作用好過福或般奴先會有正選 佢做後備應該穩定過占士
攻中就點到般奴 可能都會用佢頂下
佢本身呢類型唔係太依賴速度
辛祖先要.佢第一步控波時基本無咩大變化
傳中未必係曼聯最需要.反而佢殺入禁區射波好過

紅魔名宿約翰尼-吉爾斯(John Giles)接受採訪時,談到了維拉中場基亞利殊(Jack Grealish),之前有報導稱曼聯正在考慮以7000萬鎊轉會費簽下基亞利殊。

「基亞利殊有很多優點,包括一對一的過人能力。現在這樣的球員很少見,他們能幫助球隊輕鬆打開對手防線。基亞利殊有足夠的潛力走得更遠,但能否完全兌現潛力就是另一回事。」

「我希望為了他自己和他的家人,基亞利殊能盡情展現自己的天賦。但他必
馬達邊有突破能力?
好多字
所以咪唔啱踢囉
所以咪要買隻正宗翼囉
所以右路一定買辛祖架喇 完全係曼聯前場最後一塊拼圖 再買d cup大位翼真係唔會做到冠軍球隊
馬達本身就無突破能力..
加上馬達根本打翼都唔hold波.一味走位
佢由左翼到攻中..到黎到曼聯打右邊根本係迫住踢
係莫耶斯on9先買錯貨.但歷任領隊
又唔敢好似車仔咁將佢放起中間
圍住佢黎踢.但相反柏豪比馬達有過人能力
佢hold波長咪放佢打邊過人
除非你兩隻翼踢到Duff Robben咁喇
求下大家唔好再回大陸仔...
一陣佢又話要叫番史高斯復出
隻閘有助攻能就cut in翼讓路姐
awb進攻廢到咁仲cut in 俾條右路佢玩
咩玩法
辛祖講緊過億
仲要有風險佢會好似mk恩咁打唔起
曼城當初自己都唔敢用
又唔係未試過.香川.mk恩
全部都唔得.剩係講個對抗性
已經玩撚完
唔敢用?當年辛祖幾多歲?
科頓家下都唔係好多機會渣喎 比起我地啲綠木 BW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞