[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
20m買到個啱打又真曼既中鋒
唔算好貴
係睇下人工可唔可以減少少
so sir 買人多數都係買d真心想踢曼,有心踢走多幾步果d類型
諗唔明佢點解會唔要halo
咁暫時都仲係deal既階段
如果下季遲開季, 差唔多仲有4-5個月去傾

二千萬deal 返幾百萬易入口好多
之前蘇蛇都開曬聲話halo下季都有用 應該點都會買斷嘅
雖然曼多錢但壓得幾平得幾平喇
支那見你咁想要仲唔抬價咩 仲要買辛祖架
不過我覺得支那見佢踢得咁好未必會放
高中鋒plan b 呀on9
文盲就咪上網啦屌
成個po 得你用「高」去定義支點hold波
同埋halo得181cm, 你覺得我地想買halo係貪佢高?

支點hold波 無數據可以講到, 所以你要量化做高度=支點hold波 ?
綠木後備咪蘇sir 嘅plan b

留意番我係講緊高中鋒plan b
落後就換高佬plan b上去頂波 係弱隊同過時嘅打法,強隊好少會咁做

如果你話run 兩套戰術咁就唔係plan b 啦,但我覺得ighalo 未夠班擔正打第二套戰術
我話費sir 唔用高中鋒做plan b呀
邊句講話費sir 冇用plan b 呀
拉開話題做乜鳩
綠木未得喇 暫時錦上添花就得
落伍但有效咪得囉
其實都係久唔久用下 落唔落後無所謂
長期用落伍既就出事姐
如果真係咁有效點解其他強隊唔咁做
後備放兩個正前好奢侈ga
點兩個?
halo一個 綠木你當右翼算喇

Wonderland
綠木個角色一定要擺正前
他可以客串RW
但他而家技能點基本上擺是一個正前有嘅能力
我個人覺得綠木已經ready 踢正前
佢射術咁好 位置要近d 對面龍先得
Real Madrid have ruled out a transfer for Paul Pogba and looking at other midfield options like Eduardo Camavinga and N’Golo Kante. [Marca]
佢做蘇sir / 小豆型plan b 綽綽有餘啦
有冇數據證明費sir 有用過plan B 先
而家個領隊咪係費sir plan b
有冇數據證明費sir 有用過高中鋒plan b 先
蘇sir 係高中鋒
4231正前係單箭頭形式喎 輔鋒岩佢踢多D
又或踢442個時既2個FW其中一個就得
如果4231 佢都係放右邊好D
你覺得綠木長遠係踢正前定右翼?
如果踢正前, 咁點解唔下年開始試下練?
如果踢右翼, 咁就唔應該買Sancho 喇, 年齡差咁少會好影響佢發展
綠木踢正前
踢右翼係因為我地冇辛祖呢啲正宗RW,唯有用個左腳嘅進攻球員打住呢個位,好似以前嘅馬達叔叔,明明係AMC都要走去打RW
買左辛祖之後綠木係要打翻正前㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞