[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點解冇人屌佢數據撚
佢有時Twitter post d 數據都好難頂,勁distorted咁去撐曼聯球員
費事啲名撈亂
其實是
得啖笑睇下呢啲數據算
有好多係無球做嘅嘢無stats去支持
鬼佬何蛇
https://www.youtube.com/watch?v=-lcR-OApTKI

何蛇邊有機會企係龜側邊一齊傾戰術
睇咗佢啲片,分析得幾仔細,有埋數據,何蛇就多數鳩up, 好主觀,香港人嚟講都係理性足球好啲
點解冇人屌佢數據撚
佢有時Twitter post d 數據都好難頂,勁distorted咁去撐曼聯球員

點解咁似你既
有冇例子
唔講右唔右翼
一個70m 英超降班隊主力 未入選過國家隊
一個100m 歐洲強隊主力 國家隊正選
柏豪起碼平返3,40m先有”平啲”呢個原因做bargaining power同sancho比較吓
仲要例子, 呢度有邊個唔知你係數據撚
正常 買加利殊分明都係加強後備力量有位就攝 做後備佢一定可靠過lin同P
同猁有沙基利 鏝有馬列斯一樣
佢竟然講到必然正選咁仲要放右邊
我point 就係比較黎冇意思
即係討論買awb 定麥龜咁,唔同角色無得話買a 就唔買b
Grealish無可能70m, 就算出50m都未必有其他會爭

佢個位唔算最急, 如果賣lin叫做補返個位

點都重金搞右翼
post數據就係數據撚?
唔通要全部印象流先岩?
唔使爭, 150m買哂兩件

賣lin rojo 屎波點都收得返50m, 咁都係使左100m, 計budget仲可以買多件潛力幼幼
而家條友就係要右翼二揀一
死拗柏豪可以打右邊
助功
好勁 無波睇都兩三日就爆Post
Barcelona have confirmed that defender Samuel Umtiti left training this morning with a calf problem in his right leg.

一開操就傷
助功
已成廢人
冇勁過
he dead
重開咧之後 BBC 話有可能會停用var
因為係同一間細房會有緊密接觸
平時追post 5,6分鐘就追曬
一有大陸仔追咗我成半個鐘…
宜家有人有曬理據治到佢收佢皮
希望佢真係收斂啲 謙虛啲上連登
大陸仔真係好煩…
數據你post得特別多嘛

我一向支持數據+印象流, 剩係靠數據睇住whoscore/transfermarkt買人就得啦, 唔使搵球探
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞