[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
票米片2.0 ?
通心粉
之前咪話係腸胃有問題 但曼聯無發現到問題
一去到國米都才醫返好
1600$買通心粉 應該可以食到死
好J
點解哈佬唔夠班踢正選
當哈佬1月前未嚟啲歐霸/杯賽 sob寧願照出馬福搏盡 都好少用綠木踢正前
直到哈佬嚟到 歐霸/杯賽放佢正選 終於肯俾馬仔抖
而你竟然覺得佢唔夠班踢正選前鋒 甚至乜鳩第二戰術嘅正選?

再講 話用馬/綠木輪換就得喎
如果唔續哈佬 而你又同意綠木未夠班正選 淨係留嚟做你所謂嘅plan b
咁萬一馬仔下季又傷一排 正前ready嘅綠木原來又唔夠料正選
到時又搵福仔頂?綠木繼續做佢所謂sob嘅plan b?
一個有經驗嘅傳統9號嘅唔夠班
而一個得射術但身型技術未掂嘅青訓幻幻就ready
咁同今季1月前有咩分別
ighalo做plan b唔好 同 福仔勁過同期C朗一樣咁好笑
綠木下季ready啦 飛埋條女慳返精力專心操練
馬狗死落bench打福仔後備
擺多個唔同類型嘅後備前鋒竟然唔好都係第一次聽
我又唔覺有個真中鋒打支點, 拉空, 策應有幾落伍
皇馬有斜恩
祖記有文迪3兄弟
未來熱有claim
連世界盃冠軍法國都有銀河唯一

唔係高唔高, 而係個打法係一個喺禁區搵到食嘅真中鋒
曼聯之中福仔馬仔綠木全部都唔係呢一類型
以前雙中鋒嘅年代都係一高一快組合
而家單前鋒時代就算唔用中鋒正選
用嚟輪換或者戰術換人絕對係一年好事

更好嘅係哈佬佢甘心做輪換唔似某黑鳩真係當自己值9千萬
對英冠同歐霸google隊踢正選 就即係夠班踢曼聯正選? 阿大師你咁樣偷換概念都幾搞笑
Lin 一樣係歐霸同杯賽正選入波喎, 你會唔會話 "Lin 夠班踢正選" ?

摩狗倒戈個場就係馬仔傷咗綠木正選正前, 點解佢唔ready?
佢未ready 做長期正選啫, 做後備plan B 有咩問題? 我唔覺佢同Ighalo 級數上有好大分別喎, 要兩個級數相近嘅plan B做乜?

至於你問同一月前有咩分別? 分別就係以上所有野都係建基於買到Sancho 同Grealish, 前場多咗後備 令Ighalo重要性減低, 冇追post 就追番先出黎鳩up
皇馬有斜恩
祖記有文迪3兄弟
未來熱有claim
連世界盃冠軍法國都有銀河唯一

呢D全部正選黎喎

已經7年了
咁係咪呢幾隊踢法落伍?

同埋你不如解答下一隊波有個輪換球員可以提供到多一個進攻戰術有咩唔好
不如睇清楚先屌鳩我好冇
我話後備放高中鋒, 落後時鳩斬上去呢種踢法係落伍, 好少強隊會咁做

你講一炸正選中鋒出黎駁我做乜鳩
正選中鋒背龍控波hold波分波能力要強我同意喎
買Ighalo 解決到呢樣野咩?
ddg
華西 9A 盲 Rojo
碧咸 夏格維斯 豬奶 C朗
馬達
雲佩斯
我又有講落後鳩斬上去咩
你淨係CAP 我第一段緊係1999
我成個POST係講緊有個真中鋒去幫陣式做變化
而且哈佬又肯輪換唔mind係第三或者第四前鋒

哈佬對曼城嗰場一球已經比到哂你睇佢背龍控波分波嘅水平
你要選擇性睇唔到我都幫你唔到
咁係咪即係好少強隊會放真中鋒做後備?
我個point 就係 "好少強隊會放(真/高) 中鋒做後備做plan B", 有真中鋒踢正選梗係好ga喎, 呢D阿媽係女人嘅道理

強隊好少放真中鋒做後備, 係因為正選個個夠料踢中鋒
咁如果而家馬仔綠木唔夠料, 唔係應該練好佢地/ 買另一個中鋒 e.g. kane 代佢地咩? 買個後備中鋒, 一樣冇解決到問題
2000 萬同1500萬分別有幾大?
比多500 萬買個咁有質素嘅9號正前就無乜所謂啦
連加特都有10萬週薪
清走幾個冗員應該都比到halo 十零萬嘅
Rojo/ jones 今季加埋都唔知上過幾多場
鏝早幾年都有迪斯高啦
轉會走咗啫
之後呢兩年鏝咪開始有攻唔入就企哂喺度無得變嘅問題

一季成五六十場波
平平地要個中鋒輪換有咩問題?
唔係馬仔綠木夠唔夠料
一直都講緊福馬綠唔係真中鋒踢法唔一樣
除非佢地突然間勁到C7咁嘅級數一個人打哂翼鋒中鋒否則佢地3個點進步都解決唔到問題
今日係費sir退休7週年

平平地要個中鋒輪換有咩問題?
冇問題呀, 但而家講緊20M 1xK 週薪簽個31歲, 你覺得係"平平地"?
講緊主要係用黎踢google隊同英冠咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞