[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
20M 而家呢個年代算得係咩錢
是是但但搵個有少少名氣嘅都五六千萬
人工仲好笑
0G0A個球王都收緊十幾萬
賣撚咗佢咪多返十幾萬比啲值得比嘅人
20m係貴左啲架喇
不過諗下賣左lin將舊錢俾halo, 咁又即刻抵返哂

最多買多兩盒lego幫補下木狗囉
兩大猛將 同時 出現
應該好快去到1001
餅餅

我係第二d po見到黑木
9A out la,白lin in
咁又唔擔心, 佢英人身份20m一定有細會搏
係驚木狗戇鳩鳩唔放, 好似嗰陣rojo咁30m都唔放俾拖肥
差迷連將軍
條死佬
Lin咁出名

賣出中超多一倍人工

希望佢諗清楚
食完兩年元素食物, 就好似保連奴返疤咁強勢回歸我曼
Halo已經有版
去完中超又靚仔左又大隻左

到時Lin終於可以去巴塞Replace 美斯
哈佬20m買得過
但係佢週薪成300k
真係唔知邊個柒喇
大大聲話哈佬唔夠班 但之後話可以用綠木
仲要一直話哈佬高所以係做支點嘅plan b
哈佬加盟到而家嘅作用原來得個支點
淨係打9號位嘅技巧 馬同福都唔夠佢好啦
仲話搵綠木頂上就得
你覺得哈佬夠班踢正選?
邊個 邊句講過綠木夠班踢正選?
哈佬作用係支點plan b 係主流意見, 你覺得有問題?
點解哈佬唔夠班踢正選
當哈佬1月前未嚟啲歐霸/杯賽 sob寧願照出馬福搏盡 都好少用綠木踢正前
直到哈佬嚟到 歐霸/杯賽放佢正選 終於肯俾馬仔抖
而你竟然覺得佢唔夠班踢正選前鋒 甚至乜鳩第二戰術嘅正選?

再講 話用馬/綠木輪換就得喎
如果唔續哈佬 而你又同意綠木未夠班正選 淨係留嚟做你所謂嘅plan b
咁萬一馬仔下季又傷一排 正前ready嘅綠木原來又唔夠料正選
到時又搵福仔頂?綠木繼續做佢所謂sob嘅plan b?
一個有經驗嘅傳統9號嘅唔夠班
而一個得射術但身型技術未掂嘅青訓幻幻就ready
咁同今季1月前有咩分別
對英冠同歐霸google隊踢正選 就即係夠班踢曼聯正選? 阿大師你咁樣偷換概念都幾搞笑
Lin 一樣係歐霸同杯賽正選入波喎, 你會唔會話 "Lin 夠班踢正選" ?

摩狗倒戈個場就係馬仔傷咗綠木正選正前, 點解佢唔ready?
佢未ready 做長期正選啫, 做後備plan B 有咩問題? 我唔覺佢同Ighalo 級數上有好大分別喎, 要兩個級數相近嘅plan B做乜?

至於你問同一月前有咩分別? 分別就係以上所有野都係建基於買到Sancho 同Grealish, 前場多咗後備 令Ighalo重要性減低, 冇追post 就追番先出黎鳩up

ok
人工佢應該會肯減d,不過佢6月就31歲,用20m 買個後備就真係多左d ... 仲要本身佢係大陸踢波都唔係正選黎
以佢真曼性格, 有得踢曼收100~150k實肯滯

貴就貴啲, 點都有用過0g0a
M 子一無數據Support,個思緒就好混亂
唔怪得之成日都要post數據
2千萬只係支那狗開價
仲有幾個月Deal,應該會減幾百萬

應該諗,有無即食又肯打後備,又比到唔同進攻模式既中鋒係平過呢個價
木狗是但簽幾個史邦沙都輕鬆賺返20m啦
20m都唔係錢
跌都跌左啦
“Good players can always play together, so definitely, they can – it’s a big yes,” Solskjær told Sky Sports when asked if Bruno and Pogba could play together.
唔知係咪戰術興逼搶跑狗, 傳統中鋒買少見少

德國高路斯, 法國豬腦, 仲有卡雲尼全部一把年紀, 定係有啲後生我miss左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞