[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
你真係好搞笑...
依加條女同你講想要Hermes 包包,
你就話買個LV頂住先......咪又係包包...
LV 重會有得再平小小....
叫條女用住LV頂住先
鳩爾個陣都推左好多青訓上黎
留得低得福
有能力嘅好似綠木咁 總會有機會比佢打
唔多點睇黎做乜
Garner Levitt都是唔錯嘅Prospect
呢一兩年再唔用就等同自動廢咗兩張彩票

McTominay更需要上場時間
如果再加Grealish他一季有冇30場都成問題
朗隊
其實都8 9成 佢肯定唔會留係多仔好耐
買得起得曼聯 拜 鍠疤 祖 鏝
得曼聯最需要同似真係會出手買
Garner Levitt 借佢地去英冠打陣先再講啦
身型單薄到
你家下比到機會佢地踢嘅都係聯賽杯同歐霸架渣
英超點同人撞呀
Garner levitt 可以外借 睇下成唔成到材
92根本鳩升 係當年一隊傷哂先升
結果d苗真係俾佢拔死哂
Agger 得場歐霸踢得幾好
現階段唔覺得升佢地係好住
唔借去英冠 咪借去德甲玩玩
想問你覺得為咗2個可能有機會成材嘅球賽
令隊波同奪冠越行越遠係值得?
如果唔成材又點?又期待下一個青訓?
當初lingard 咪又係好勁 借去英冠又對板
結果又點?
講到買左grealish 就等如拎到英超咁
不嬲簽球員係睇長遠發展
既然自己手上已有潛力股
重洗乜高價買個下游球星
Manchester United have made enquiries about Real Valladolid’s Ghanaian 21-year-old centre-back Mohammed Salisu, with the club wanting to sign a defender for next season to give Victor Lindelof extra competition according to reports by ESPN.
我只能夠話要睇情況
我是同意樓上話去外借他兩個
再買防中代Matic
但McTominay少咗出場機會好可惜咁
Upxxxxxx la diu
唔係簽左Grealish等於拎到英超
而係Grealish家下實力就點都好過兩件幼幼
點解要為左練兵 而唔即刻提升戰鬥力
練兵點解唔外借佢地
佢地根本未夠料 留係度出場時間都唔會長
咁簽依巴 同 哈佬依啲老野返黎係好失敗嘅轉會?
你都無依類人 死都要等個青訓成材
簽完返黎等又會阻佢成長?
佢都未ready 踢一隊 你放佢落一隊佢跟唔到個節奏點成長?
冇波睇都可以嘈到面紅耳赤
我諗你搞錯左
個兩個幼幼係中中防中
Grealish 係翼/攻中
如果清到p/lin
簽grealish 我唔反對
再多個grealish 但唔係純右翼
左邊同攻中正選點都唔會輪到佢
貴價買個後備返黎係奢侈
而家呢個時勢更加要應使則使
屌 為左個支那狗既論點係度嘈
真係ON撚9
我地要既係RW.你買grealish返黎.又要改造又盛.即係行返舊路.
同埋grealish同sancho其實係兩類似黎.咁多年都無一個真右翼.依家有個叫做容易買到.就唔好再搵d 打中場既打翼啦屌.
https://youtu.be/QLo13yr2sNQ
睇呢啲好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞