[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
依家隊中邊個可以算係靚仔?

DDG? 白lin? 占士?

其實馬達年青時都算靚仔,不過佢開始有中年脫髮危機,令到佢既靚仔指數大打折扣
佢意思係話武肺停賽搞到冇得係球場捧盃可惜啫

唔係講緊做後備
係咁解咩
麥龜共產黨
fred 27 hehe 29 你都識揀喇
今季fred應該仲好過hehe 有般奴之後fred仲生左
Hehe拎100k可以返嚟做後備
而家就買個後生好過
今年都叫過渡成功
你自己睇埋下文啦

"Of course, it's good to have one more title but it's not the same. I wanted to celebrate with our fans and my teammates.

"I haven't won a league title since I was a professional because in Manchester we had the possibility to win some trophies but not the Premier League, so I was looking forward to it but we couldn't do it on the pitch.
Williams
我屌你個非洲呀 我西巴架碌柒
鬼叫季初Mata ddg 約食飯冇人join
唔係喎 psg嗰陣真係冇防中 得verratti同paredes兩個都唔係咁守得
終於有返個真係Boss級氣場又會做野既隊長
本身都買硬gueye
Hehe都唔係防中黎
起碼都叫ok守得
睇個樣唔似
成個唐氏綜合證患者咁
英人同球證講數都有著數d
唐氏就唔似 麥龜係好英國白人嗰啲樣 最多有小小低低地feel
尤其佢啲鬚
所以英國人樣真係好特別 一靚仔就會好靚仔 好似碧咸 祖迪羅 一大面啲就會變小小白痴樣
但點都好 佢地都有致命傷 就係好易甩頭髮 真係好慘 好似朗隊咁 廿幾歲就冇晒頭髮地中海
係咪因為英國天氣成日落雨啲鬼佬又唔擔遮Acid rain
脫髮始終Genetic問題多
似是用硬水多啲
唔知點解英國周街見到白人好多都係唐氏樣 如果你唔知我講咩你睇吓隔離個foden 佢就係嗰隻樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞