[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
屌你 熊餅
我都費鳩事理佢
唔好因人廢言, 有時睇完都有覆下
我覺得加陣福仔踢波同以前阿記禾確特差唔多, 都係橫衝直撞,嗰季狀態好未多神來之筆, 禾仔以前有季未又係勁到數據雙雙。

仲要今季福仔係多12碼射, 佢真係仲有好多地方要改進, 哈佬踢法其實都值得佢參考
睇價錢啫 最好借多一年就算
要跟Halo學背身是綠木
福頭擺死係LW就得
但背身係正前一定有咁上下既技術呢
如果福頭想打正前咁背身依項技術一定要再upgrade
但睇落應該定死踢左翼多
我唔清楚Walcott點打
但福頭今季過人是可以用速度濟爆都得
有時仲有牛尾巴睇
射門成日用knuckleball由七層樓高到今季每一腳都有威脅

他而家反而要繼續呢個踢法
Martial Pogba Bruno可以不斷造波俾他射
去學牙朗係皇馬既踢法啦
牙朗D走位入攝捕位勁到
他定位就應該要做Finisher
有咁靚腳頭唔鳩射做咩
牙朗係皇馬都有9射但都會入禁區搶點囉
但福頭好多時都唔入禁區搶點
之前唔係好似有講過福既踢法係學緊C朗咩?
後尾好似都有搶點但唔精
係,阿朗既無球跑步, 拉扯同埋高速變向入攝先係佢進步得最大既地方。

啲咩skill move 嗰啲都係其次
肺炎狗企開d 啦屌你老母
依單野要發大嚟講
大陸打到ps4架?
勁過禾確特好多啦

有12m有罰球有個人突破,係同閘個配合差啲

禾確特最叻就係走盲眼位等中場放靚波,然後屈速,出腳波又唔係好
支那人屬貶意, 同講nigger差唔多, 計種族歧視

剩係講平反六四, 坦克圖都ban就擺明有問題
你扮咩唔知 你大陸仔
佢搶得多過馬啦下話

對紐頂入,對白禮頓幾碼空門射出界,上邊有gif有球撻q,對曼城有下燙射大撻、對車單刀,係咁倚都咁多

其實算好多啦,翼咋
留名
The fans stood by me
All you have to do is stand by the new manager
The chosen one
"I asked Pep to phone me before he accepted an offer from another club but he didn't and wound up joining Bayern Munich in July 2013," Ferguson said in the book.

仲有call過肥安
留名
買人未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞