[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
[TIMES] Manchester United players to be fined for missing team bonding events under new policy by Harry Maguire

麥隊好撚癲
唔去gathering 要罰錢
想像唔到有c 朗bale既我地會係點
費sir 時期D 隊長粒粒皆星喎
最多都係得加利仔叫一線中
但佢後期都係掛名only, 俾維迪 里奧 前鋒華做多
P仔定位係打手
Manchester United are now likely to delay their move for Jadon Sancho until 2021 due to the financial impact of coronavirus, according to the Mirror 💰
大陸仔呢排周圍辣火頭
挑完最佳教練又去挑北京電視機
Fred都係 上年對psg 12碼成班諗住圍福俾壓力佢 都係Fred出手
Juan Bernat 條撚屌
名宿Evra回憶,費Sir宣佈退休時,特別向Van Persie和Kagawa道歉。

「我們抵達卡靈頓基地,見到很多攝影機,我當時想:有人犯錯了,或者是球員。但我們到達後,有人說:你們必須留在更衣室,因為老闆有話要說。當老闆到更衣室向大家訓話,從不是好消息。」

「之後費Sir來了,說:"我非常抱歉。在我向你們宣佈之前,就有人透露我要退休了,所以你們看到這麼多攝影機,但我將退休,因為我太太需要我。"」

「他特別向Van Persie和Kagawa道了歉,因為他簽下他們的時間不長。」
ok
巴西人感覺係特別狼
結果論去睇既睇返既話,如果hehe無走到,麥湯今季會唔會無咁多機會,進步得咁快?
費特又會唔會咁可以係今季打返起?
擺明P$G惡意收購來喇
佢地根本唔缺中場
「hehe呢類球員係中下游大把,求其都搵到個返黎」
我好記得呢句
建立漫長,但摧毀只需一時
蘇斯克查已經幫曼聯慢慢打返好個底架喇
【Now Sports】料繼續爆,前曼聯左閘艾夫拿近日大爆當年秘聞,包括基斯坦奴朗拿度與雲尼斯達萊打架。

前法國國腳後衛艾夫拿自2006年1月加盟曼聯,隨隊贏得5次英超冠軍、歐聯等重要錦標,繼日前指基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo)曾答應領隊費格遜回歸外,又指C朗和雲尼斯達萊曾埋牙。

「我在曼聯第一課練習,就見到費格遜叫停,因為朗拿度和雲尼斯達萊打架。」艾夫拿目前已經掛靴,自然有甚麼說甚麼,「大約那課練習,只練了30分鐘。」

「那課練習,我射入了靚波,領隊似乎認為我已準備好,但當然狀態仍未回復。」這位法國後衛加盟短短4日便首次披上紅魔戰衣,對手是同城死敵曼城,「半場休息,他對我說了很多話,開了吹風機,絕對不是快樂的回憶,唯一明白的是,你下半場不用回去,留下來觀看英格蘭足球。」該仗曼聯以1:2負曼城。
不過講btb講反搶,費特好似好用過hehe 唔少,passing遠射兩個又差唔多,而家睇俾20萬/week hehe 真係唔值
所以咪話木狗仆街囉, 早一年續150k樓下實夠俾
而家fred都要120k, 仲要樣衰咁多

幾時先有返碧咸貝碧呢啲靚仔聯
拜仁二隊應該會收佢嘅
"When I look back a year ago, my intention was not to leave Manchester United," Herrera told ESPN.

About the board -
"I disagreed with some of the decisions they made but this happens in football. In happens in every company. "Apart from that, I respect them. I had a great relationship with Ed Woodward and with the owners when they came so I have nothing to complain about with them."

About first league title -
"To be honest, I didn't celebrate it," Herrera said. "I love football but I love to play football and win trophies on the pitch.

坐成年咁樣捧杯真係無意思
Man United exit down to disagreements with board - Ander Herrera
https://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/4092436/man-united-exit-down-to-disagreements-with-board-ander-herrera

EPSN段訪問禽日做, 有興趣入去慢慢睇
但靴里拉都講唔想靚仔,咪又係普通歐洲人樣
迪基亞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞