[英超重開有望?] 曼聯轉會窗永久支持光復香港終極 FF 吹水區 [843]

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
哈佬未夠班踢正選 但綠木已經夠班踢
哈佬果然係尼日利亞最廢前鋒
綠木把握力唔洗講,係要練身形同停波配合能力,長遠係中鋒首選
又一個文盲
係咪個個都武肺上眼
跌穿招股價
真係早買早享受
1600都有啦
佢打U隊個陣D 俾波能力都唔錯
不過打正前要操大隻D
一定會好快變大隻
睇下福仔
都要佢自己肯努力先得嘅
勤力嘅福仔麥湯都操到勁大隻
唔勤力嘅朗尼肥梳咁多年都係肥仔
睇下綠木自己造化喇
真 綠木都係18歲姐 過多一年先操大隻 好快Bulk
嗰陣操LKK嗰件體能教練定營養師炒左未

唔好搞到好似LKK咁操完大舊之後鈍哂

講正前唔一定要係高大中鋒嘅
福同馬都唔算係傳統正前
佢地都係面向龍門會打得好過背住龍門
前幾日曼聯ig 先 J 完哈佬對曼城後備落場個下控高波
背住個中堅,控波,然後分波比其他人
呢樣係陣地戰幾重要但偏偏福馬都唔太擅長
所以哈佬呢type 傳統正前有佢作用嘅
對號入座?
趁哈佬未走福仔學多啲嘢啦
福仔未傷前嘅踢法真係睇到眼火爆
柒咗就潛啦on9仔
仲凸個龜頭出黎俾人屌
LKK 變大大舊係國家隊果邊要求下搞成咁 唔關曼事
佢好似有講因為呢件事覺得有啲內疚影響到踢曼聯
真係唔知邊個柒喇
大大聲話哈佬唔夠班 但之後話可以用綠木
仲要一直話哈佬高所以係做支點嘅plan b
哈佬加盟到而家嘅作用原來得個支點
淨係打9號位嘅技巧 馬同福都唔夠佢好啦
仲話搵綠木頂上就得
Top 50 teenagers (born in 2001 and later) in world football by Football Talent Scout.
你覺得哈佬夠班踢正選?
邊個 邊句講過綠木夠班踢正選?
哈佬作用係支點plan b 係主流意見, 你覺得有問題?
想問下大家 lego old trafford 1740 買唔買得過?
尋日現時點見到1600
上C 字頭個APP
1580都有啦
唔使爭,下年halo綠木占士辛祖後備
馬仔福仔+下欄包皮四大尖刀
記得即場開盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞