2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇巴絲今日考完Pt + prelim?

聽日考
各位巴打師兄,有咩要注意

第2 batch話會6月尾考written,有冇人收到信???

未考哂fitness, 起碼六月七之後
第2 batch話會6月尾考written,有冇人收到信???

第2 batch 5/6 先完 應該要考完再等幾日先有

有冇巴打跟過呢個group練??
覺得如何??

唔駛問咁多 比錢就得架喇

幾年前跟過,個陣未入u 個陣唔洗錢,會係bu d房度練 之後體能
其實成個flow係唔錯,如果去到fib,諗緊去唔去跟下。
非打手,今年考到而家未去過

我都唔知。但如果個個人都比月費,我就好有保留啦,同睇價啦。如果個價係低,純for租場同material個d,咁ok
相反既話就算吧啦

如果真係1800既話就算啦,個陣唔洗錢就跟下,如果你話一個月幾舊都合理,場地個d都係錢
如果1800即係真係收班,就算啦, 兩期包考到? 考唔到個陣味話你唔跟足,唔勤力個d, 散仔佢有料教可能真係掂,但officer我有保留,因為運氣真係好重要,pi好d因為全年招
想問下Impromptu talk 係咪緊接住Group discussion 落??
咁咪即係會聽到其他人點講Impromptu talk ??
想問下Impromptu talk 係咪緊接住Group discussion 落??

有冇巴打跟過呢個group練??
覺得如何??

幾年前跟過,個陣未入u 個陣唔洗錢,會係bu d房度練 之後體能

我都唔知。但如果個個人都比月費,我就好有保留啦,同睇價啦。如果個價係低,純for租場同material個d,咁ok
相反既話就算吧啦

如果真係1800既話就算啦,個陣唔洗錢就跟下,如果你話一個月幾舊都合理,場地個d都係錢
如果1800即係真係收班,就算啦, 兩期包考到? 考唔到個陣味話你唔跟足,唔勤力個d, 散仔佢有料教可能真係掂,但officer我有保留,因為運氣真係好重要,pi好d因為全年招

仲有mc同作文呢
會唔會跟咗兩個月之後語言能力突飛猛進?
包考到

聽日考
各位巴打師兄,有咩要注意

咩汁?

相反既話就算吧啦

仲有mc同作文呢
會唔會跟咗兩個月之後語言能力突飛猛進?
包考到

3600包考到
實得既36000都個個狗衝啦
冇print到份email會唔會唔俾考

9am?
冇print到份email會唔會唔俾考

Print 啦 廢事比人屌

9am?

我12
今日自己試定點遠得15x 幾...... 得1分
你地pt 成績係咪55555

我見蹲撐立最多人被foul走 一分都攞唔到
大家係咪著番運動衫去gd

我見蹲撐立最多人被foul走 一分都攞唔到

我batch foul 左3個 最後加埋5個肥ft

換左件Tee 長褲
著運動衫舊親呀Sir Madam就唔好啦

換左件Tee 長褲
著運動衫親呀Sir Madam就唔好啦

我42x55
俾個肥婆係咁foul俯後撐
來回跑唔知幾多分
大家今日考成點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞