2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Written email已收

巴打係幾號FT?

巴打幾號PT?
我batch 2 但19-23/6去咗旅行 有written嘅話希望23後啦

政府written test 興星期六
JRE / AIO / CI 如是
如果真係6月下旬 估計應該24/6搞筆試?

巴打幾號PFT?
我batch 2 但19-23/6去咗旅行 有written嘅話希望23後啦

係啵13/5都係星期六 咁都安心啲

係啵13/5都係星期六 咁都安心啲

我純粹推測.... 過往考過其他政府written 都係星期六既
睇黎我都係疊埋心水考ia
So sad 無email

我唔信 cap圖丫

我唔信 cap圖丫

官網都寫左喇
睇下駛死咩
係咪真係出左email 我唔知, 但樓上個梁朝偉年年入境post 都會入黎放流料唯恐天下不亂就真ge
放流料正食屎狗
係咪真係出左email 我唔知, 但樓上個梁朝偉年年入境post 都會入黎放流料唯恐天下不亂就真ge

5月2前
星期一紅日
咁應該會係今日或者星期二出通知
順住時間次序黎send email
我算早個批 所以應該皮已收 仲衰過上年
星期一紅日
咁應該會係今日或者星期二出通知
順住時間次序黎send email
我算早個批 所以應該皮已收 仲衰過上年

我4月7號考

巴打年年mon住佢?
5月2出曬一次過
5月2出曬一次過

OK trust you
5月2出曬一次過

唔洗咁緊張 往年都係咁
祝大家好運
5月2出曬一次過

唔洗咁緊張 往年都係咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞