2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
2/6先考

你意思係6月2先考體能定下round written?
2/6先考

你意思係6月2先考體能定下round written?

體能
今日班體能考官好臭串又唔耐煩

特別係果果瘦瘦地 有少少寒背的瘦仔

日日都係架啦佢地

呢條仆街好深刻! 岀到嚟就對住啲女笑淫淫

呢條仆街好深刻! 岀到嚟就對住啲女笑淫淫

係咪IO黎呢唔知~

日日都係架啦佢地

佢地係IO定IA?

IO 坐interview room
應該IA仔

好似有sio io係入面
頂薪60k都嫌唔夠
係出面做到退休都未必有60k
入到去但求無事無幹做到退休啦仲諗升
想請問無考過cre就去考io,其實會唔會成功?
因為朋友報左io 但佢無考過cre

咁都仲要問 未考學咩人報
想請問無考過cre就去考io,其實會唔會成功?
因為朋友報左io 但佢無考過cre

叫佢咪哂時間考
一定無機會
同一個slot最早個批可以五個鐘內ko?
同一個slot最早個批可以五個鐘內ko?

最早考完體能都係要等其他人考晒先一齊去考GI
你預5個鐘鬆D啦
有無人知幾時出下round email啊?阿sir係咪話五月前出?

yes
有無人知幾時出下round email啊?阿sir係咪話五月前出?

yes

我5月12先group in, 唔通有多輪written test
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞