2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
上個post已爆,繼續討論
留名
啱啱收到email
體能 group in 即場演講 同一日考
封信話預計玩5粒鐘
留名
啱啱收到email
封信話預計玩5粒鐘

幾時報
有人抽完兩隻字之後話 i give up
呀sir同madam
> > >

我相信我同你同組
係唔係有幾個都係咁?
I'm quit
呀sir同madam
> > >

我相信我同你同組
係唔係有幾個都係咁?
I'm quit

佢地兩個字都唔識?
講咁多次都唔讓人講,做乜姐,逼人讓你講,madam都話唔好dominant lo,唔讓你又冇manner
聽日考 緊張
呀sir同madam
> > >

我相信我同你同組
係唔係有幾個都係咁?
I'm quit

佢地兩個字都唔識?

話諗唔到野講唔玩
留名
啱啱收到email
封信話預計玩5粒鐘

幾時報

2月26號報嘅
留名
啱啱收到email
封信話預計玩5粒鐘

幾時報

2月26號報嘅

幾時考
有無人考完ft 收到有得written test? 利申7號考完未有消息, 但IA已經開始出緊email俾pass左既人
有無人考完ft 收到有得written test? 利申7號考完未有消息, 但IA已經開始出緊email俾pass左既人

我諗io要儲夠一批人一齊做written所以再等下喇
留名
啱啱收到email
封信話預計玩5粒鐘

幾時報

2月26號報嘅

幾號考?
留名
新post留名等email

我諗io要儲夠一批人一齊做written所以再等下喇

呀sir最後有講4月尾
28號報 未出email
2月26報,琴晚收到 email
仆街5月4號朝早8點考,好撚早

我9點...

我9點...

9點 +1
28號報 未出email

我27號報 琴晚收email

我9點...

9點 +1

5月4先考 但4月尾會出email考written......

我9點...

9點 +1

5月4先考 但4月尾會出email考written......

姐係咩呀

我9點...

9點 +1

姐係咩呀

姐係分兩批written
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞