2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
佢個月尾都真係幾尾下

如果真係4月尾既話得返今日係working day
唔知會唔會delay

大家有無諗過....
其實可能無offer
佢個月尾都真係幾尾下

如果真係4月尾既話得返今日係working day
唔知會唔會delay

大家有無諗過....
其實可能無offer

我自己就打定輸數既
不過既然佢講左幾時會出通知 咪即管留意下
唔會全世界都去唔到next round掛
全世界都未出, 放心
delay都唔出奇,入境做野慢
如果想2年後考可以點準備?

係咪要瘋狂練演講
Written test係考咩嫁?
寫文定係Aptitude?
今日四月尾最後一個工作日都仲未有筆試通知嘅
真係last minute先出?
留個名,21號考完。

啊sir 話呢個星期有email通知,但宜家似乎全世界都未收到。
岩岩考完 體能分數比平時練高
呀sir話6月會有email
另外目測今日0745果批 120個人剩唔夠45個入prelim
另外目測今日0745果批 120個人剩唔夠45個入prelim

得45個過體能既意思?

得45個過體能既意思?

應該係 號碼去到118
然後分3個board 每個13-15人

但唔知係咪順住1-118都存在 可能skip左某d號碼
等到好心急
如果呢幾日in果啲好清楚話june先有email, 即係已經第二/三批 痴線架多人考到

本身pt都好似考到5月尾,果批咪9月先有下round
如果呢幾日in果啲好清楚話june先有email, 即係已經第二/三批 痴線架多人考到

筆 試
( 暫 定 在 2017 年 5 月 中 至 6 月 進 行 )
( 通 過 )

最 後 面 試
( 暫 定 在 2017 年 6 月 中 至 8 月 進 行 )

預計8月完wor

筆 試
( 暫 定 在 2017 年 5 月 中 至 6 月 進 行 )
( 通 過 )

最 後 面 試
( 暫 定 在 2017 年 6 月 中 至 8 月 進 行 )

預計8月完wor

delay 左喇
no news today?

Still waiting ....
5月見
考撚完
5月見

收到written email??
5月見

收到email?
5月見

收到email?

sor9 我指繼續等信到5月
5月見

收到email?

sor9 我指繼續等信到5月

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞