2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
啱啱收到email

x2

巴打幾時考
想問group discussion 係咪真係好多人着西裝?

我都想問又帶運動衫又老西咪好大袋野
我想問下係咪一定唔可以改日期⋯?
想問group discussion 係咪真係好多人着西裝?

我考嗰組, 一半一半啦

你可以打去試下問 不過九成九冇得轉

其實唔洗啦 人地封email都寫明唔洗
我果組有兩個著

你可以打去試下問 不過九成九冇得轉

嗰日要考試......

我果組有兩個著

其實著西裝唔會加分,你小組討論表演先係重點

我果組有兩個著

就咁換套causal?

我果組有兩個著

就咁換套causal?

Sorry *casual

我果組有兩個著

就咁換套causal?

其實好多人都就咁sportwear直落group in。
岩岩都收到email考Physical Fitness Test and Preliminary Interview,我想問下個
interview就係group in + 即席發言?
仲有無studygroup可入
啱啱先發現寄咗信嚟
9/5考

Tg=kayykl
仲有無studygroup可入
啱啱先發現寄咗信嚟
9/5考

https://t.me/kayykl
仲未收到email係咩玩法

me2
岩岩都收到email考Physical Fitness Test and Preliminary Interview,我想問下個
interview就係group in + 即席發言?

http://www.immd.gov.hk/pdf/Preliminary%20Interview%20-%20Guidance%20notes%20(ENG).pdf
Discussion 題目問咩多?時事定係假設我係IO處理問題?
即席發言大家試過抽到啲咩?
唔使自我介紹?
佢寫預五粒鐘考完既巴打實際考左幾耐
lm
仆街考果日撞正final presentation
點撚樣算
求人加 😨https://t.me/Nightkev

我考咗6粒鐘
Email寫no changing facilities
之前d巴打點換衫
Email寫no changing facilities
之前d巴打點換衫

有更衣室的

五個鐘準時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞