2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Group discussion 討論topic時講左一次野
到真正討論時又係講左一次野

impromptu talk講到柒下柒下,講唔夠2分半
都收到written

巴打你記唔記得自己講左幾多次野先

係我表達能力有問題?
Group discussion 討論topic時講左一次野

都收到written

巴打你記唔記得自己講左幾多次野先

係我表達能力有問題?

宜家落黃雨,真係無乜心情去考…………

唔好去囉

加油啦
考試全室內的
細佬我今日考 8:00 a. m.
體能應該係啱啱夠分過,
入到 group discussion,提示係 mental health, 我地set咗個簡單多point講嘅topic, 慶幸自己嗰組啲人都比較友善,個個都有機會講到啲嘢。
Impromptu talk 成組人抽到嘅字都比較易,我自己抽到 training,無病無痛講哂2分半鐘。
希望去到 written test
體能應該係啱啱夠分過,
入到 group discussion,提示係 mental health, 我地set咗個簡單多point講嘅topic, 慶幸自己嗰組啲人都比較友善,個個都有機會講到啲嘢。
Impromptu talk 成組人抽到嘅字都比較易,我自己抽到 training,無病無痛講哂2分半鐘。

你係邊個board? Lol
board C
體能應該係啱啱夠分過,

你同自爆有咩分別
無所謂啦,唔介意俾人知我係連登仔
D考官真係好撚on9 自己講野細聲 之後大大聲屌柒你聽唔到 利申過去玩野
D考官真係好撚on9 自己講野細聲 之後大大聲屌柒你聽唔到 利申過去玩野

你有冇屌返轉頭?橫掂都係玩嘢
reception 果班mk 仔真係影衰哂成個部門
成班爛仔咁講哂粗口
12號考pt gi
體能一定無問題
gi係唔係其實都無得點準備?
成班爛仔咁講哂粗口

其實真係入境既人黎?
成班爛仔咁講哂粗口

agger
反而帶人見board果班勁nice 有禮貌
紀律步隊唔一定要寸77既
反而有禮貌 態度柔和 可以比人感覺呢班人係well educated 訓練有素
成班爛仔咁講哂粗口

其實真係入境既人黎?

講真 勁似黑社會多過似入境處
成班爛仔咁講哂粗口

其實真係入境既人黎?

講清楚啲

留名等佢哋被處分
tag no.呀果個真係極品黎
成班爛仔咁講哂粗口

其實真係入境既人黎?

講清楚啲

留名等佢哋被處分

講緊30幾歲定後生嗰啲先
成班爛仔咁講哂粗口

其實真係入境既人黎?

講清楚啲

留名等佢哋被處分

30幾歲至到中年嗰班謙謙君子 一言一行都顯示出有修養
Young嗰班,唔講以為拍緊古惑仔
都收到written

考官到底想要啲咩人

屌 咁撚廢都收

吹呀?廢得過我考海關督察去到fib?
講一次野唔代表廢,一向重質不重量

我都覺講野次數唔洗太多
自從fail過一次GD之後就覺得講咁多野做乜
個大sir由你第一次開聲講野已經決定左你得唔得
諗清楚d野先講好過你口窒窒咁講
不過你都幾夠膽靜係講一次野
我起碼要講兩次野個心先安落
成班爛仔咁講哂粗口

其實真係入境既人黎?

講清楚啲

留名等佢哋被處分

冇戴眼鏡果兩個 尤其係坐右邊果個更甚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞