2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
仲有冇巴打keep住收到?19號考嘅到宜家都收唔到係咪收得皮?
仲有冇巴打keep住收到?19號考嘅到宜家都收唔到係咪收得皮?

我頭幾日考收唔到 不過自己本身遇左,因為表現好柒,所以專心其他算

終於收到啦!!!
終於收到啦!!!

巴打幾號考
4月21考pt

剛剛7點半收到email

仲有三日

仲有三日

我見廿幾號都有巴打收到 如果順住派嘅話咁就應該係咁先

仲有三日

都想知佢跟咩派
如果佢今日已經派到21號
咁可能係跟分?姓?

仲有三日

都想知佢跟咩派
咁可能係跟分?姓?

其實最有可能係跟考的日子先後嘰,但可能每group 嘰呀sir madam 處理有快有慢,所以五月二前都仲有機

仲有三日

都想知佢跟咩派
咁可能係跟分?姓?

睇黎係跟日子派喇
因為見先收到嘅 都係四月頭考嘅巴絲
然後慢慢先到十幾号 廿幾号收到
好似廿六號或以後的已是第二批

仲有三日

都想知佢跟咩派
咁可能係跟分?姓?

政府做野跟考生編號姐係日期派嫁啦

仲有三日

都想知佢跟咩派
咁可能係跟分?姓?

其實最有可能係跟考的日子先後嘰,但可能每group 嘰呀sir madam 處理有快有慢,所以五月二前都仲有機

利申 廿一考 收到 本身考生no.七千幾
做immd recruitment呢排應該ot到傻

都呢幾日而已

相對外邊d公司日日ot 小兒料

可能因為岩岩passing out果班手腳慢

仲有三日

都想知佢跟咩派
咁可能係跟分?姓?

跟日子
呢幾年入境海關都好等人用
做好準備機會就是你的
4月21考pt

剛剛7點半收到email

我都係21考7點半收到
終於收到啦!!!

巴打幾號考

21號
我考完group in 就del 左留名但係今日竟然有email
利申ia gi 收皮
其實有無人收唔到email?
做immd recruitment呢排應該ot到傻

都呢幾日而已

相對外邊d公司日日ot 小兒料

可能因為岩岩passing out果班手腳慢

岩岩passing out唔會做recruitment啦, 一定係做control
recruitment有班EO, ACO幫手, send email應該都係佢地搞

大把人入recruitment unit呀清
收到啦
唔知有幾多個考場呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞