2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
岩岩in完,阿sir話六月尾前有下round消息

體能foul得多唔多人

唔多😂不過跑步foul好多女

琴日我個round15個女仔 foul剩10個
分3個board見
一組13人...真係痴L線

見到你個名 好似知你係邊個
岩岩in完,阿sir話六月尾前有下round消息

體能foul得多唔多人

唔多😂不過跑步foul好多女

琴日我個round15個女仔 foul剩10個
分3個board見
一組13人...真係痴L線

見到你個名 好似知你係邊個

歡迎相認
睇黎都無, 今日都27號

唔好呀
睇黎都無, 今日都27號

唔好呀

打定輸數
indivi present 9up 多過呼叫
有冇人已經收到written email啦?
等我可以收皮
等我可以收皮

應該未開始派
等我可以收皮

應該未開始派

其實佢係寄信定email
我想問佢之後會唔會send返封email黎同我講我fitness test 既各項分數
4x10同800m佢都冇同我講跑左幾耐
我想問佢之後會唔會send返封email黎同我講我fitness test 既各項分數

下 唔會講返幾分架咩
大家interview完最後還紙比佢果陣 係比晒定淨係比d有寫過ge紙 我比晒 但見大部份人都淨係比寫左果d 其他sip返係個board度
第一次考好怕其實呢d細節位都會比人evaluate埋
等我可以收皮

應該未開始派

email

大家interview完最後還紙比佢果陣 係比晒定淨係比d有寫過ge紙 我比晒 但見大部份人都淨係比寫左果d 其他sip返係個board度

下!!!你比曬??
omg!

姐係點

下 唔會講返幾分架咩

冇講喎
800m一跑完叫我還號碼布然後休息
sit up個D就有講
利申: pass左 ft
佢個月尾都真係幾尾下

下!!!你比曬??
omg!

姐係點

講笑,無影響,放心!

thx 巴打!諗真d都喺自己過度緊張 放鬆d好d

你可以申請 比錢就有 考哂就可以入紙
但通常啲人fail fib 先申請睇comment
等我可以收皮

應該未開始派

其實你考左pt未
呀蛇肯定有講

佢只係話有信通知大家
肯定唔係講email
等我可以收皮

應該未開始派

其實你考左pt未
呀蛇肯定有講

佢只係話有信通知大家
肯定唔係講email

仲邊有紀律部隊請人仲用信架....
等我可以收皮

應該未開始派

其實你考左pt未
呀蛇肯定有講

佢只係話有信通知大家
肯定唔係講email

仲邊有紀律部隊請人仲用信架....

有,gfs
如果呢幾日in果啲好清楚話june先有email, 即係已經第二/三批 痴線架多人考到
佢個月尾都真係幾尾下

如果真係4月尾既話得返今日係working day
唔知會唔會delay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞