2017 入境事務主任 集中討論 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

唔可以離地架咩

落地有隻腳離左

唔係話可以向前仆咩
定係你係腳郁左

有少少難想像到巴打個姿勢

向前仆但隻腳唔可以郁,成隻腳離開墊就肥[/quote#]

呢part好多人執包袱走左

我向前仆完仲要比成班staff 笑:唔好緊張

企唔隱向前仆姐點解要笑

啱啱收到preliminary email
5月尾考
其實有冇人揸住個high dip考到?

HD想考IO?翻印度食咖喱啦!

好mean 不過講得啱
5月尾

利申:最後一日報

好mean 不過講得啱

master有無優勢?

好mean 不過講得啱

master有無優勢?

interview表現先係一切
想問肥左IO有無得考返IA

獨立隊黎, 可以的

好mean 不過講得啱

得hd學歷 但英文好撚過班三大既 都夠贏啦

好mean 不過講得啱

咁一定啦 又高大靚仔 英文又勁過三大 口才又好過三大 又有領導才能 阿sir冧咪得

落地有隻腳離左

唔係話可以向前仆咩
定係你係腳郁左

有少少難想像到巴打個姿勢

向前仆但隻腳唔可以郁,成隻腳離開墊就肥[/quote#]

呢part好多人執包袱走左

我向前仆完仲要比成班staff 笑:唔好緊張

企唔隱向前仆姐點解要笑

其實點樣隻腳離地法? 係指唔可以單腳landing? 星期五考好緊張

好mean 不過講得啱

講真,三大英文好又醒目既人大有人在,而且唔少係三大神科人,HD真係完全比下去。同埋入境請IO,係預埋你將來升高官,無個靚仔學歷,真係收得皮!千其唔好妄想話HD學歷好過三大人就請你!

識個frd有個HD 讀緊3大 報左IO

好mean 不過講得啱

講真,三大英文好又醒目既人大有人在,而且唔少係三大神科人,HD真係完全比下去。同埋入境請IO,係預埋你將來升高官,無個靚仔學歷,真係收得皮!千其唔好妄想話HD學歷好過三大人就請你!

又唔好吹到IO咁神
入面都唔少city poly
升高官?舊制還好
請咁多IO 十年升唔升到SIO都成問題
有冇人收到下一輪email?
感覺自己皮已收所以應該唔會收到
IO如果冇得升,頂薪得60k,其實唔算太好
睇返SIO數量係IO四分一
非擾敵
IO如果冇得升,頂薪得60k,其實唔算太好
睇返SIO數量係IO四分一
非擾敵

不過佢係政府工,又有其他好處嘅
5月尾

利申:最後一日報

巴打幾號ft 同gi
如果時間唔得 果日唔係香港 可以轉時間?
2/6先考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞