2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

我都係四月頭in,hr話2星期內有通知,而家都過哂

Arm arm 六點幾打左過黎
(利申:cor bank)

出offer?

Gp In 完 Manager in

Any updates?

星期二

幾點

星期二朝早到時見

真係有得見

起邊啊

group咩

G

同房 I know what you are

佢係打電話俾你定email? 同埋你地幾時in? thanks

琴晚收到email 同埋我係上個星期六in 2日就有assessment test

有無 business associate 收到

Me

你幾時in??

上個星期頭

星期3 in無份,呢份都收皮,可能衰 pth

星期四in 都無份

幾點

星期二朝早到時見

真係有得見

起邊啊

group咩

G

我Group ABCD
覺唔覺監written test個hr 好cute cute

佢係打電話俾你定email? 同埋你地幾時in? thanks

琴晚收到email 同埋我係上個星期六in 2日就有assessment test

Me

你幾時in??

上個星期頭

可能分批sd呢 唔好灰心
有無巴絲知DHL人工幾多 聽人講16K都無

Me

你幾時in??

上個星期頭

星期四in 都無份

星期五 sweater production 無email
前排交咗eo vetting form,而家搵工方面決定頹廢等消息算 一邊搵工一邊返學真係好應接不暇

聽講13k💔

Me

你幾時in??

上個星期頭

星期四in 都無份

星期五 sweater production 無email

等下啦 可能你個interviewer未搞掂姐
前排交咗eo vetting form,而家搵工方面決定頹廢等消息算 一邊搵工一邊返學真係好應接不暇

請問你幾時in同收到vetting vetting好大機啦!好勁?

請問你幾時in同收到vetting vetting好大機啦!好勁!

請問你幾時in同收到vetting vetting好大機啦!好勁?

3月頭in,一個月後有信,希望直接有offer 搵工太要有高嘅心理質素,所以好佩服你地in咁多round

聽講13k💔

19k呀mt
LF Logistics星期二in完既有冇料可以比下?
利申: 聽日in
in cmhk既巴打咩環境

輕鬆既
自介完就抽題目做個人presentation
之後玩遊戲咁

輕鬆既
之後玩遊戲咁

唔洗gp discussion都好d唔該哂巴打
想問nwd有消息未?見佢ig個story好似今日有下round咁 是咪收左皮?

利申: 3月尾ac

星期二

幾點

星期二朝早到時見

真係有得見

起邊啊

group咩

G

ching覺得我表現點
我呢d non busi仔起候先個環境有d辛苦
d人英文幾好
LF Logistics星期二in完既有冇料可以比下?
利申: 聽日in

written寫長文
discussion就考煮飯仔

輕鬆既
之後玩遊戲咁

唔洗gp discussion都好d唔該哂巴打

好多大陸人,又有master

聽講13k💔

19k呀mt

原來咁高 介唔介意講消息來源?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞