2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問nwd有消息未?見佢ig個story好似今日有下round咁 是咪收左皮?

利申: 3月尾ac

想問nwd有消息未?見佢ig個story好似今日有下round咁 是咪收左皮?

不過佢係artisan blast 唔係mainstream selection 我個組同身邊d fd都未有

不過佢係artisan blast 唔係mainstream selection 我個組同身邊d fd都未有

NWD真係慢到
有無巴絲知DHL人工幾多 聽人講16K都無

聽講13k💔

19k呀mt

原來咁高 介唔介意講消息來源?

知唔知presentation and interview 係會出乜
剛剛收到MUJI MT written test

星期二朝早到時見

真係有得見

起邊啊

group咩

G

同房 I know what you are

ching覺得我表現點
我呢d non busi仔起候先個環境有d辛苦
d人英文幾好

你話講得好個個人既英文
你反應幾快 成日都係頭幾個講
究竟香港充斥住幾多垃圾蝗爭飯食

In親都有幾個係左近
幾個candidates傾計佢會話可唔可以唔講廣東話
黎香港做嘢廣東話一句都唔識
愈in一份就覺得自己愈垃圾
表現愈嚟愈廢
有冇人有lane crawford消息

同問
DFS 係咪岀哂interview
Carlsberg written test 無人提過咁
DFS 係咪岀哂interview

有冇人聽日去DFS?

NWD真係慢到

我唔係好明呀
Artisans Blast係一路Skip晒中途個DStage定咩?
Carlsberg written test 無人提過咁

收唔到
有冇人有lane crawford消息

同問

同問
有冇巴絲知sogo trainee program?

琴晚收到email 同埋我係上個星期六in 2日就有assessment test

有無 business associate 收到

Me

你幾時in??

上個星期頭

星期3 in無份,呢份都收皮,可能衰 pth

星期四in 都無份

星期五 sweater production 無email

有冇finance associate收到?
痴線今年真係難搵工到
往年呢個時候已經放晒offer開晒香檳
今年位又少又慢
剛剛收到MUJI MT written test

尋日收到 星期六去
LF Logistics星期二in完既有冇料可以比下?
利申: 聽日in

written寫長文
discussion就考煮飯仔

D人chur唔chur?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞