2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實去得panel interview 仲會唔會西人走?
定係八成都會有OFFER?

應該會西

呢一ROUND死真係會好撚想喊

應該會西

邊間
有冇人有HKJC消息?
有冇人有nwd?
有冇人有上商
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

應該會西

就黎要in panel,好驚,第一次panel in
之前有位巴打話要做present,我又唔係business底,應該好大機會死
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有
有冇人有hactl消息
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

我都係四月頭in,hr話2星期內有通知,而家都過哂
Ncb都係話兩個星期,到底出左未
Ncb都係話兩個星期,到底出左未

可能我地已經
大新operation 有冇收到電話 ?
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

我都係四月頭in,hr話2星期內有通知,而家都過哂

報左咩stream? 巴打係in左panel in ?
有冇巴打知icbc panel in 點in

巴打你之前in咗幾round?

做左written test 咋 好似support function 果啲完左直接去panel 上次去written果時候佢講 唔知有冇聽錯
有冇巴打知icbc panel in 點in

知唔知icbc咩pay?

Lm

睇翻之前舊登啲post 好似23k

你收到?

你收到?

你收到?

姐係咩banking?
Ocbc係唔係出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞