2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Ocbc係唔係出左

有人收到? 利申冇
[quote]今年條link

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ypc0IXNoREuDuB3GhYEl3_-Veb-eV0jvURjR2cSG2iU/edit?usp=sharing

lonxxxxxxxxhk@gmail.com
please approve

Siuxxxxx@gmail.com
Ocbc係唔係出左

有人收到? 利申冇

Ocbc係唔係出左

有人收到? 利申冇

果陣話4月內,希望呢個星期有
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

我都係四月頭in,hr話2星期內有通知,而家都過哂

Arm arm 六點幾打左過黎
(利申:cor bank)
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

Offer?
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

出offer?
有冇巴打CMHK GT gp in
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

出offer?

Gp In 完 Manager in
Ocbc係唔係出左

有人收到? 利申冇

第2 batch panel in左未
Ocbc係唔係出左

有人收到? 利申冇

第2 batch panel in左未

如果要等到第2batch完曬 下年都未有 dklm
有冇人有HKJC消息?

仲in緊?
知唔知ccb mt in完幾耐完offer?

HR話要五月底六月先有,但上年好早就出咗。
有冇人有報士多MT?呢類startup有冇伏?

上年7月先出bor

thanks!!! 除外祈下禱, 拜下神, 點先可以有offer呀 真係人都癲啦

上年7月先出bor

但我朋友上年五月就有啦,可能係唔同dept?
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

你幾時gp in?
有冇人有上商

你幾號in,我都等緊

8號in都未有

你幾時gp in?

有冇其他stream既巴打收到通知
Ncb都係話兩個星期,到底出左未

可能我地已經

有無人最近written test完有消息
有冇人有報士多MT?呢類startup有冇伏?

Tsing Yi勁遠
唔想去
岩岩收到CRYSTAL GROUP個ONLINE ASSESSMENT TEST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞