2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有冇人收到haesl下round

上兩個禮拜做完written test無回音

無回音x2
三個星期期限已過

我3號果個星期做 都未有

都未有+1

我七號做,都唔知有三星期期限

無回音x2
三個星期期限已過

都未有+1

識人有first in

巴打你當冇我依個對手啦,我係去in下拎經驗值,唔想station係強國

都唔關事啦 我production 你business 2樣野黎

你對crystal好有興趣
老是常出現

1日in成30人, 每人大約15分鐘到啦, 覺得幾hea in

巴打有冇details

平時HR in 會問嘅問題

一陣就in完,真係hr問嘅問題,之前有個顏色測試,睇下你係咪色盲
三種語言都有

Thx
想問 kmb MT 同政府EO,你會點揀

有vetting?介唔介意講幾時in

EO

EO for sure

有vetting?介唔介意講幾時in

你幾時in?咁快vetting

無回音x2
三個星期期限已過

都未有+1

識人有first in

搭單HAECO 有無人有消息

收到啦
叫做有兩個offer好聽d(兩個都係big4)

收到係咪代表真係有offer先

應該係啦
之前都partner in左

巴打之前partner in完無出offer比你,但近排再send email出offer?

之前pi完無offer
跟著佢依家問返我有無興趣做

有無收過reject letter?

同一日收到..但依家仲未有回覆

收到啦

應該係啦

巴打之前partner in完無出offer比你,但近排再send email出offer?

之前pi完無offer

都係同一日收到email 但到依家未有回覆

收到啦

應該係啦

之前pi完無offer

sd email 推左dtt了
我諗佢會快出offer既
無理由等到八月再出,原本無offer班人都變哂有offer啦
上海商業銀行有下round消息未?

應該係啦

之前pi完無offer

sd email 推左dtt了
我諗佢會快出offer既
無理由等到八月再出,原本無offer班人都變哂有offer啦

Good job
希望有啦

kmb出左offer?
Ncb出左未?

EO 啦?如果你唔係巴膠的的話
巴打介唔介意講我知讀邊科同埋係咪好高 GPA
因為本人極想做 KMB MT 但佢無騷過我
FT life gt有冇人聽過?
Hkt 出左final in未?有冇人收到
大新出左未?
大新出左未?

你幾時in?
大新出左未?

你幾時in?

7號
大新出左未?

你幾時in?

7號

後你幾日喎,應該下個星期知?
大新出左未?

你幾時in?

7號

後你幾日喎,應該下個星期知?

我6號 佢話月尾至5月頭嘛
有無人報左MIlton?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞