2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

我星期五既

我都係星期五

同組

幾點個slot?

晏就

我又係
不過冇回音

巴打係咪我地個組全炒

我4:30個組

我都係星期五

同組

幾點個slot?

晏就

我又係
不過冇回音

巴打係咪我地個組全炒

係你前面

我都係星期五

同組

幾點個slot?

晏就

我又係
不過冇回音

巴打係咪我地個組全炒

係你前面

我星期五既

我都係星期五

同組

幾點個slot?

晏就

我又係
不過冇回音

巴打係咪我地個組全炒

巴打你幾時in panel?
搭單問一問, 我Google左TAL (因為有A準彈左份IT狗俾我, 所以做下資料搜集)
TAL 好似好多OT( 不過都係搵到Merchandising 同 Sourcing),
唔知大家點睇OT呢part 同埋 點解會揀TAL

拋磚: 我諗緊TAL既原因係純粹人工同5 workingday, 因為而家返緊長短
A準弾左份Analyst programmer黎, JD係度
http://hk.jobsdb.com/hk/jobs/companies/tal-apparel-limited

TAL係日日OT
不過我ok佢都唔要我
利申 港奴

繼續等啦 問左個A準果面話TAL HR手腳快到無影
我下星期三去interview, 睇下見唔見得成
返黎再update下你, 睇下收唔收到風
有無人知AAHK 出咗final in invitation 未

LM
Disney graduate program/professional team (hr) interview出咗? networking個時佢話4月尾或五月先出既
很抱歉,我們無法送出這封郵件。

請直接與對方聯絡。

求權限彈呢個 ,應該點做?
Disney graduate program/professional team (hr) interview出咗? networking個時佢話4月尾或五月先出既

出左

出左

Grad opportunity 呢?

巴打點睇恆生commercial bank

幾點個slot?

晏就

我又係
不過冇回音

巴打係咪我地個組全炒

係你前面

頂 你坐邊個位

求approve
samxxxxxxx@gmail.com
我想問 pccw first round assessment個 apt test係邊類型? 似 cre定shl

係你前面

頂 你坐邊個位

巴打點睇恆生commercial bank

上一兩個post講過,可以搵番
簡單啲講嘅,唔介意跑數就唔錯嘅,始終三年穩升40k

offer?

offer?

offer?

我都未 聽日打去問下

係你前面

頂 你坐邊個位

咁應該係我隔離 連位黎

offer?

我都未 聽日打去問下

係你前面

頂 你坐邊個位

咁應該係我隔離 連位黎

唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞