2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
可能我太廢佢頂唔順想趕我走啦
但我一路答一路feel到hr想我快d完
有巴打話自介講2-3分鐘,我估佢唔會比你講咁耐 佢講到明一分鐘內自介

1分鐘 wtf

Btw 我應該係聽日最尾果個in 佢地應該會趕收工mode 我in production 應該會多d野講掛

仲有英文係自介?答問題用返普通話同廣東話?

我係用英文自介 + 頭幾條問題用英文答, 1條普通話, 其餘廣東話 ~in咗15分鐘

我直頭冇用廣東話
最後問野果陣先用廣東話問我
我in左差唔多廿分鐘

我同學都係今日IN 佢同你一樣全程英文+普通話

巴打你IN咩ASSOCIATE

我in Denim部門呀
巴打in咩?見你等左crystal group好耐
聽日加油

Production

話哂做既野同依家學既野好有關 所以都期待嫁

屌你老母ise department 唔做依d可以做邊d丫

Production +1
入房到出房用左5-10分鐘到 普通話應該抄左
[size=2]利申:FG ITC[/size=1]
祝咁多位巴打都有好offer

1分鐘 wtf

Btw 我應該係聽日最尾果個in 佢地應該會趕收工mode 我in production 應該會多d野講掛

仲有英文係自介?答問題用返普通話同廣東話?

我係用英文自介 + 頭幾條問題用英文答, 1條普通話, 其餘廣東話 ~in咗15分鐘

我直頭冇用廣東話
我in左差唔多廿分鐘

聽日加油

Production

我仲以為itc會係做design既添 原來你地都有學industrial management
有無巴打in左ibm
present比唔比帶note/帶電腦

我直頭冇用廣東話
我in左差唔多廿分鐘

聽日加油

Production

我仲以為itc會係做design既添 原來你地都有學industrial management

不過主要係garment 嘅production line
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀
HKA offer announced
(Need senior management approval before detail release)

老老豆豆,幾錢?
另外都係果句,Aviva同Telstra有無人講
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀

難唔難
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀

難唔難

唔太難但有個interviewer叫anthony問到好deep
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀

難唔難

唔太難但有個interviewer叫anthony問到好deep

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀

難唔難

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過

如果係kennith in就好
佢好好人
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀

難唔難

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過

佢好好人

教過?
你之前返ibm?
好似無kennith in 可能晏晝唔同租我唔知
其實NCB有冇出過FINAL IN

出左未
有冇人收到海洋公園GT call
我琴日miss咗兩次call之後打返去都冇人聽
收到既幾時有interview?
有無巴打in左ibm

in完了 唔比帶呀

難唔難

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過

佢好好人

教過?
你之前返ibm?

我有 major course係ibm教

btw 收左皮了
In crystal group in 左成半粒鍾

in完了 唔比帶呀

難唔難

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過

佢好好人

教過?
你之前返ibm?

btw 收左皮了

點解收左皮
HKA 琴晚出左offer

難唔難

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過

佢好好人

教過?
你之前返ibm?

btw 收左皮了

點解收左皮

self present超左時。。。
individual in唔夠technical

in 左十五分鐘
個colour test最尾綠色果幾頁啲數家睇唔到定係其實有數字
係我色盲

in 左十五分鐘
個colour test最尾綠色果幾頁啲數家睇唔到定係其實有數字
係我色盲

字*

光頭佬
唔鍾意呢條友
比佢教過

佢好好人

教過?
你之前返ibm?

btw 收左皮了

點解收左皮

self present超左時。。。
individual in唔夠technical

同組

in 左十五分鐘
係我色盲

最尾有2頁冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞