2017 MT/GT 集中討論區 (6)希望在明天

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有無人知ICBA GT人工?

ICBC

出左 second la?

第一次in咋

巴打報咩stream? 做完written收到通知?

係呀
internal control
disney Graduate programme 份野做得好差竟然有得in 有冇巴絲知group exercise咩玩法?成3粒鐘

Hr or revenue?

hr
Muji Hk mt有無人有睇法

有fd做緊 做到想喊

More details pls

Detailsss 廢事巴絲中伏

我都apply咗
Muji Hk mt有無人有睇法

有fd做緊 做到想喊

More details pls

Detailsss 廢事巴絲中伏

我都apply咗

Muji本身都閪公司,更加唔好講mt
人工同工作量唔成正比
終於收到crystal group個interview 通知

幾時收到?

今日下就

原本朝早但我miss左call 電話係2261 字頭

放心仲出緊 原本我都放棄左

呢間野係咪要長駐大陸?
終於收到crystal group個interview 通知

幾時收到?

今日下就

呢間野係咪要長駐大陸?

1-5 囉 但係你頂到頭2年 升左上升返返落香港易搵senior job好多

幾時收到?

今日下就

呢間野係咪要長駐大陸?

Program三年 完左之後基本上無得揀返落黎香港做 guarantee三年後AM grade 家庭生活同朋友果啲唔洗諗
申利: 上個星期獲邀

幾時收到?

今日下就

呢間野係咪要長駐大陸?

Program三年 完左之後基本上無得揀返落黎香港做 guarantee三年後AM grade 家庭生活同朋友果啲唔洗諗

做返幾年就走嫁啦
有無人收到D記email 問你仲有無興趣做Audit

收到啦
叫做有兩個offer好聽d(兩個都係big4)

收到係咪代表真係有offer先

應該係啦
之前都partner in左

巴打之前partner in完無出offer比你,但近排再send email出offer?

收到啦

應該係啦

巴打之前partner in完無出offer比你,但近排再send email出offer?

之前pi完無offer
跟著佢依家問返我有無興趣做

幾時收到?

今日下就

呢間野係咪要長駐大陸?

唉 咁唔去啦

收到啦

應該係啦

之前pi完無offer

有無收過reject letter?

收到啦

應該係啦

之前pi完無offer

有無收過reject letter?

有冇人收到ccb final in, 聽聞去得final基本上都有offer?
有冇人收到ccb final in, 聽聞去得final基本上都有offer?

同問

同問

上年個fd final in 完無 offer
disney group in 成3個鐘有咩做?

同問

上年個fd final in 完無 offer

同問
唔知福利如何
sor又再問 依度有冇其他人panel in TAL

幾時收到?

今日下就

呢間野係咪要長駐大陸?

1-5 囉 但係你頂到頭2年 升左上升返返落香港易搵senior job好多

都話返五日半
唔好咁天真以為返五日啦

幾時收到?

今日下就

呢間野係咪要長駐大陸?

都話返五日半
唔好咁天真以為返五日啦

補充多少少
做製衣呢個行業好窄同埋冇得係香港做
所有廠都係哂大陸 轉工都要有心理準備係大陸或者其他東南亞發展中國家
Kerry Logistics 有下round未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞