召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike

果然係明爭暗鬥……同蝦乾個山型麵包差天共地
全部都認真製作
真 唔好話男朋友 係fd都頂唔順
佢明明煮個麵都要post一大餐 點會平時煮咗好野唔記得post
同老泥M一樣 ,一個就扮有朋友送外賣
其實係賣廣告,蝦乾就扮哂唔記得 但平時濕碎野都up story 叫哂春 故事作完又作 柒到喊
真係此地無銀
sona上條麵包片已經話下條片會教整呢個好似仲早過蝦乾啲story
個樣似齋豉油多過滷水
雞翼又得咁少 我諗佢老公寧願食多兩舊肉多過鮑參..
根本佢做所有野都剩係考慮自己po出黎威唔威
人唔笑狗都吠
佢啲海參真係好似條大毛毛蟲有啲得人驚
好煩 佢哋究竟整夠麵包未
最假係又要互相留言讚對方
但之前有人係sona條片下面串蝦乾
佢仲要一齊笑
教下我點解個frame 入面個框會有條痕得唔得呀呃nes
睇過其他人frame既review片
全部都係四四方方 入面同出面都係一個相框咁
唔似你嗰個霉霉爛爛
利申 celine fans 買袋做research個陣見到佢依條片
好認真睇完之後發覺全部都係假
見到佢地盲目維護兩條女真係唔知講咩好
感覺係因為多人鍾意nut 就推佢出嚟話係佢邀請eg條女入攪屎棍
又話人地咩識photoshop可以幫手做thumbnail
咁咪請佢做幕後囉
成日叫人唔好因為未睇慣所以就插果兩條女
唔好意思 唔夾就係唔夾 唔關睇唔睇得慣事
佢地咁有偶像包袱就去做美妝youtuber啦
真係好唔想見到攪屎棍去到宜家竟然為咗兩條女搞到連觀眾意見都接受唔到 話人係hater

邊個抵毀魔女大人
其實幾襯呀佢地
又牛又屎
牛屎
Joyce睇佢係eg大個仔果條片其實都ok 但平時係攪屎棍d片就玩得唔夠放 太怕醜
另外個uki就算9數啦次次都西口西面咁 仲要係奶共tlt嘅fd 冇得救
真係鬥得好明顯 鬥男友鬥人工鬥名牌就見得多
鬥整麵包真係第一次見
日式麵包王?
其實be 班人整夠麪包未
一個月1-2次就話姐
屌上黎呢到睇佢地d ig post
2-3日就整一次
有D走火入魔 整下其他野食啦不如
見到都唔想食
我諗未必 我個同事老婆又係唔比佢食肉 見到佢食鮑魚其他海鮮都係食到生無可戀咁 食完都唔飽 係咁咬面包
其實認真睇張相。。。得五隻雞翼咋

收禮物咋喎 好努力。。?你送盒野俾我我都可以好努力做review你收得人地份禮物做翻review好正常姐 講到好辛苦咁
海味同牛豬雞肉唔同
可能蝦乾覺得鮑魚係肉類裏面最高級呱
但男人應該覺得啖啖肉食先夠飽
佢係邊個
佢暗示係自己比錢買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞