召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
candy有
冇做啦 話要成日飛冇時間打理
其實我唔明點解大家唔鍾意睇又要係咁stalk人
如果你話追擊佢藍絲 賣假野 做傳銷個d就理解
亦都覺得好多痴線西好叻整合到咁多野
但d youtuber是但po個story出黎就話佢咩都要po
好次蝦乾煮個飯po story都要比你地講
又話日日整麵包無其他野做
講真我都好憎佢識少少扮代表
明明整戚風蛋糕咁fail都要拍片開live教人整
唔想再睇所以unfollow佢
唔駛下下煮個餸少d汁 個餐少d肉都拎出黎講
好似成班八婆咁
港豬pumpkin jenn堅持出街合集
po完quarantine meme但自己走咗去整甲,仲要唔夠一個月整咗兩次

出event唔戴口罩合照
係屋企附近玩垃圾抖陰叫social distance

嗚...introvert係屋企好悶,出街買衫先

忍唔住啊要出街做gym玩抖陰

好啦,玩完返屋企係張床叫大家stay home stay safe先,拍條ig片扮無出街先

最厚面皮得主係你啦pumpkin jenn
開post幫你推
鬼唔望佢中肺炎
Google注氧機大把地方有
功能唔會好大分別
幾百蚊一部 一定唔洗呢個價
真喎,成班怨婦咁
人地都係分享自己想分享嘅野
以前嘅痴線西明明係追擊youtuber嘅仆街野
一開頭大佬b小花yaki水魚乜乜柒
依家連人地整樣野食都放上嚟屌
做傳銷就話繼續追擊啫
依家係
老豆樣唔差
3姊弟樣衰到
我有心動過其他treatment 跟住google完見到好多人都話伏
講真有時可能當食下花生咁提下無咩問題
但成個post都主力咁樣好似變左質
仲要見到咩講屎盤ex靚唔靚仔又點
人地唔想出樣咪唔出
仲要講到咩個ex好靚仔 po曬相話係自己type
好似過年過節班姨媽姑姐咁
批評人地另一半既外表 係租緊樓定住緊大屋
你話佢做第三者就話姐
好地地拍個拖 結婚都要比人指指點點
佢是咪有強逼症
點解老豆咁型然後三姐弟冇一個似佢
咁又唔使咁講 而家全香港封城咩?你夠膽話你呢個月冇出過街?佢又唔係唔戴口罩 又唔係外國返黎 唔明出街有咩咁大問題
佢連手套都係小熊貓...
不如你諗返一開頭痴線西係出嚟做啲咩先啦
變咗質就唔話得?
呢隻係狸貓。。
真係笑撚死
之前有人問佢點解會咁白
佢自己話佢日日都飲檸檬水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞