召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
其實呢啲數係咪可以自己轉嚟轉去 扮到好多deal咁 咁啲妹豬就會覺得嘩真係好多人買 應該有用
不過佢咁瘦唔排除真係咁多on9信
其實佢嗰單野之後都叫翻身成功 起碼記得佢有幾首歌係好聽 但宜家又出嚟整cheap自己
我唔明嘅係 點解咁多人買
有對比真係慘佢個個乾哂水
物似主人形
其實似同居多
我都想知果部野有冇月..有冇人有呢方面嘅知識
大家好 我係Alex!
最近好多人都inbox我
問小小熊貓平時食啲咩
所以今條片詢問度極高既嬰兒食品!
係囉
佢仲做緊空姐?
咦佢改口叫老公唔叫小熊貓
個po係1月30
個陣好似未有新冠個名
條片幾日前出
都係講武漢肺炎喎
google左佢果隻乜鬼野sc
350蚊一盒得果10包 緊係好搵
個pose想點
我屌你上iherb乜野supplement都有得你買
仲要又多又平又可靠
係啲傻西先買依啲不知名來歷既野
個pose唔知想點 條裙同手帶girly 個袋同鞋punk
成套九唔搭八
其實佢一直都咁瘦佢以前唔食飯呀嘛
睇唔過眼 啲醇素撚幾時收皮 就算黃都咁話 呃人錢真係唔應該 利申冇中過伏 純粹鄧啲妹豬唔抵 慳返啲錢 儲錢好撚緊要 係自己儲錢唔係幫kol儲錢 唔係有朝一日俾777講中手停口停 先後悔自己當初養kol養到佢地買名牌買樓 自己食空氣 太遲啦
嚟個呃錢整合

拋磚引玉 歡迎絲打繼續加

首先係啱啱入行既 關楚耀新寵 人稱好似張柏芝既空姐jjjoann

就嚟瘦過條扶手喇 咁瘦一定係食佢賣既sc酵素保健品先可以咁靚咁瘦

唔係喎 女神根本就冇肥過 點解會咁瘦既

原來 瘦是餓出來的 媽啊好亂啊 姐係仲使唔使買你嗰啲排毒保健品?

:唔係架 人地有哂好評 連男朋友都話佢對波大咗喎!

咁唔知關楚耀又有冇叫jjjoann食多啲呢

:咁有啲人天生冇波架嗎 你唔可以笑joan架 唔通個個瘦底大波咩!!

咁睇吓隻保健品仲aim啲咩先

唔知joan食完之後皮膚好咗幾多呢

joan啊 呢張係咪p漏咗?未放大都見到鼻翼啲毛孔喎 又話可以收毛孔既

點解食完又可以美白又收毛孔又增加膠原蛋白 都仲要用filter拍片?! 究竟有冇用架

打住咁多先
不如直接開個Post推比冇睇開痴線西既人睇?
我都諗緊 因為好長不過我p牌 好似好難推得郁 睇吓有冇絲打一齊追擊
仲有 ding ding
Daiwing
火雞姐

呢啲比較多人識?
你開完放係呢到 一齊推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞