召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
試做千幾
Package佢sell我3萬幾好似
緊係即走
樓上係咪全部都比痴線西追擊過嘅kol嚟
hi珍珍 icu 蝦乾 屎盤 芊芊
你覺得隻港豬會聽你講?

佢意思應該係叫人去幫下口
下面成堆藍絲
條港豬關於shiseido comment 都無like
搽左牛眼淚
點解整左咁多次都仲整得唔好
無天份就唔好格硬黎啦
前排睇ig 成日彈呢間豐胸嗰個廣告岀黎
煩到忍唔住hide左

Btw youtube成日睇片前播coffee同陳敏之既唔知減肥定美容廣告
每次都望住個廣告倒數 一完5秒即飛
又無得hide喎 煩到嘔
大家覺得影bb女唔着衫有冇問題
其實有時睇珍姐陰d陰d咁show條仔就覺得好煩跟住又借d𠲖透露自己有仔 好似好想d人問佢係咪拍拖 唔識形容總之有時佢係storypo果d嘢d嘴臉真係好煩
好心佢mute咗食包嗰啲聲啦 乜撚嘢本人進食聲音,成日做埋啲多鳩餘嘅嘢。齋聽聲都已經想像到佢D zap zap 聲 加埋個閪口閪面嘅樣,睇見都食唔落飯
佢係咪覺得自己食包嘅聲好療癒?
睇唔透點解唔mute左佢
唔似,似一pat屎
呢個邊條片
個人覺得
本身冇絕對對錯 或者話我自己未判斷到啦
但如果我作為父母
我唔知我個女第日會唔會介意
而且我仲係以youtuber身份公開po出黎
為左尊重個女將來嘅感受
我一定會遮返囉好難咩
以前呀媽影自己當然無問題啦 唔喺公開嘛
但你public 自己個bb女冇著衫就唔喺幾好啦
影無問題 但唔需要公開囉
我覺得無問題既,但po係社交媒體就唔係咁好,因為你唔會知有咩人睇過啲片。好多變態戀童癖唔知會對住條片做啲咩,呢個世界太險惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞